bon2017 12

Našičke su stolnotenisačice u subotu odigrale 2. kolo 1. hrvatske lige-istok, gostujući u Bjelovaru i Koprivnici. Budući da je Kristina Fedor bila spriječena, članicama „Dore“ Vesni Kovačević-Tomić i Ana-Mariji Tomić pridružila se najbolja našička stolnotenisačica Jasna Jakobek.

Našičke su stolnotenisačice u subotu odigrale 2. kolo 1. hrvatske lige-istok, gostujući u Bjelovaru i Koprivnici. Budući da je Kristina Fedor bila spriječena, članicama „Dore“ Vesni Kovačević-Tomić i Ana-Mariji Tomić pridružila se najbolja našička stolnotenisačica Jasna Jakobek. Iako nije trenirala godinu i pol dana, uspjela je svladati sve svoje protivnice i pokazala da ne bi bio nikakav problem ponovno se vratiti u ekipu. „Dora“ je tako zabilježila nove dvije pobjede – 4:2 protiv Bjelovara i 4:0 protiv Koprivnice. Valja naglasiti da je najmlađa našička stolnotenisačica u ekipi Ana-Marija Tomić u sva tri susreta još uvijek neporažena, što je u svakom slučaju veliko iznenađenje.

U subotu je mlada ekipa Stolnoteniskog kluba „Dora“ u Društvenom domu u Martinu odigrala i prvo kolo 4. hrvatske lige-istok porazivši visokim rezultatom 7:2 ekipu iz Baranjskog Petrovog Sela. Najuspješniji je bio Mato Tomić pobijedivši sva tri protivnika, dok su Dalibor Kubica i Igor Androš po dva. Pravo je iznenađenje Igor iz Feričanaca koji se klubu pridružio tek ove godine i pokazao izuzetno velik napredak.

Unatoč dobrim rezultatima, postoji mogućnost da će ovaj klub morati istupiti iz 1. lige jer su sredstva koja je odobrio grad nedostatna za ovaj rang. Mjesečni iznos kojega su nakon tri godine postojanja uspjeli ostvariti od 600-tinjak kuna iznos je koji jedva može pokriti odlazak na samo jednu od destinacija: Hodošan (Međimurje), Šenkovec, Žabnik (kraj Varaždina), Mošćenica, Bjelovar, Koprivnica i sl., a da se ne spominju troškovi sudaca i delegata na domaćem terenu, kao i registracija kluba pri Hrvatskom stolnoteniskom savezu koja još nije uplaćena te razni turniri diljem Republike Hrvatske i inozemstva.

tenis8_10_2a

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.