bon2017 12

tenis6_11_1a

Igračice Stolnoteniskog kluba „Dora“ gostovale su u subotu u sklopu 1. hrvatske lige-istok u Žabniku (kraj Varaždina) i Hodošanu. U Žabniku su poražene 4:2, a pobjeda im je izmakla za svega nekoliko bodova. Naime, čak su tri susreta Našičanke nesretno izgubile rezultatom 3:2. Hodošan su s lakoćom svladale s visokih 4:0. Najboljom igračicom, bez ijednog poraza, pokazala se mlada Ana-Marija Tomić, koja se nalazi nakon 4. kola sa šest pobjeda u samom vrhu prvoligaške rangliste.  Nakon 4. kola Našičanke su i dalje među najboljim momčadima 1. hrvatske lige. Do kraja prvog dijela sezone preostalo je još samo jedno kolo (24. studenoga), kad stolnotenisačice gostuju u Šenkovcu i Mihovljanu kraj Čakovca.

tenis6_11_2a

Mlada momčad „Dore“ nije imala sreće u našičkom derbiju u sklopu 4. hrvatske lige-istok. Poražena je rezultatom 7:2 od iskusnije momčadi Stolnoteniskog kluba „Našice“. Dvije je pobjede ostvario Mato Tomić, dok Dalibor Kubica i Igor Androš nisu uspjeli svladati jače protivnike.

U nedjelju je Vesna Kovačević-Tomić sudjelovala na 10. memorijalnom turniru „Tomislav Kranjčević“ u Brođancima, na kojem je nastupilo 16 odabranih igrača iz dviju županija (Osječko-baranjska i Slavonsko-brodska). Naša je stolnotenisačica i ove godine bila vrlo uspješna te osvojila odlično treće mjesto u muškoj konkurenciji. Prvo je mjesto osvojio mladi stolnotenisač Bernard Prelčec iz Belišća, drugi je Matija Cvenić iz Valpova, dok Vesna dijeli treće mjesto s Ervinom Bolkovcem iz Osijeka. Nagrade je prvoplasiranima uručio, kao i svake godine, načelnik općine Bizovac Srećko Vuković, a turnir je izvrsno organizirao Stolnoteniski klub „Omladinac“ iz Brođanaca.
tenis6_11_3a
{module Adsense - Slika - kocka}{module Adsense - Slika - kocka}

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.