bon2017 12

[sigplus] Critical error: Image gallery folder Slike_tekstovi/2013/6mjesec/20a/v2 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

tenis21 6 1a

U srijedu,  20. lipnja 2013.g. u prostorijama kluba u zgradi „Goldfinger“, održan je pokazni trening članova Škole stolnog tenisa u organizaciji Stolnoteniskog kluba „Našice“ u sklopu obilježavanja proslave Dana Grada Našica, s ciljem pokazivanja koliko su polaznici ovog programa naučili u dosadašnjem radu. Treningu su uz polaznike prisustvovali brojni roditelji polaznika, članovi kluba i gradonačelnik mr. Krešimir Žagar.

{gallery width=150 height=100}Slike_tekstovi/2013/6mjesec/20a/v2{/gallery}

Predsjednik STK „Našice“ Vlado Keglević pozdravio je prisutne i rekao da je cilj ove škole animacija mladih i širenje sportskih aktivnosti među djecom, te je tako zaživjela ideja STK „Našice“ o Školi stolnog tenisa za polaznike uzrasta 1.-4. razreda osnovne škole.  Prema riječima g. Keglevića stolni tenis je kao dvoranski sport, jako koristan za djecu i cilj je dobar odgoj i zdravlje djece. Predsjednik je zahvalio svim roditeljima na suradnji, a posebno je zahvalio gradonačelniku mr. Krešimiru Žagaru na potpori u ovom projektu, te isto tako i u potpori  STK „Našice“ kojemu je glavni cilj rad sa mladima. Odabir takvog rada pokazao se kao najbolji, jer STK „Našice“ ima zavidan broj mladih igrača.

tenis21 6 2a

Nakon predsjednika kluba prisutnima se obratio i gradonačelnik mr. Krešimir Žagar koji je izrazio zadovoljstvo što se toliki broj djece bavi sportom i što su se uključili u Školu stolnog tenisa. Gradonačelnik je rekao da će nastaviti podržavati ovakav rad sa djecom i rad takvog kluba koji ima toliko mladih članova. 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.