bon2017 12

tenis28 9 1a

U društvenom domu Martin održana je godišnja izvještajna skupština stolnoteniskog kluba Našice kojoj su prisustvovali gotovo svi članovi.

 

Izvješće o radu Upravnog odbora i kluba za 2012. godinu podnio je predsjednik Vlado Keglević.

Paralelno s natjecateljskim djelom Upravni je odbor osposobljavao dvoranu Goldfinger za prihvat početnika i otvaranje škole stolnog tenisa. Klub funkcionira od prvoškolaca, seniorske ekipe pa sve do prepoznatljive veteranske ekipe. "Zahvaljujem svim članovima na podršci i pozivam ih na daljnju suradnju. Posebnu zahvalu upućujem gospodarskim subjektima Bili d.o.o., Pekarnici Čočaj, Tehnoalarmu Našice, Iskopu, Slatinskoj banci, frizerskom salonu X- trim Našice i Gradu Našice koji su nam, i u ovim recesijskim vremenima, davali materijalnu i financijsku potporu" - poručio je predsjednik na početku rada Skupštine.

tenis28 9 2a

U daljnjem izlaganju je istaknuo dobru suradnju s Mjesnim odborom Martin i njegovim predsjednikom Miroslavom Umiljanović koji je, zajedno s čelnicima Športske zajednice Grada Našica predsjednikom Josipom Pavlus i glavnim tajnikom Srećkom Sobodić, nazočio skupštini.

tenis28 9 3a

Veliko razumijevanje i podršku STK Našice je imao u Gradu Našicama i Športskoj zajednici grada Našica, čiji se predsjednik prigodnim riječima obratio skupštini. Športska zajednica prati rad kluba te da će i dalje prihvaćati i podupirati njegove kvalitetne programe - rekao je predsjednik Športske zajednice.

Skupštinu, i rad kluba, je pozdravio i predsjednik MO Martin Miroslav Umiljanović.

Jednoglasnim prihvaćanjem svih izvješća i prigodnim druženjem završio je rad Skupštine STK Našice.

tenis28 9 4a

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.