bon2017 12

kosarka1

Povodom obilježavanja Dana grada Našica i Dana državnosti jučer je na trgu dr. Franje Tuđmana u organizaciji gradskog Savjeta mladih Grada Našica i Košarkaškog kluba „Našice“ održan tradicionalni turnir u Uličnoj košarci.

Na turniru su uz natjecatelje bili prisutni i predsjednik Savjeta mladih Ivan Keglević, predsjednik KK Našice Siniša Solar, predsjednik Gradskog vijeća Josip Miletić te gradonačelnik grada Našica Krešimir Žagar koji je nakon pozdravnih riječi šutiranjem trice otvorio turnir. Isto tako i ove godine voditeljica je bila profesorica Ana Štefelić.

kosarka4

Tako je ove godine sudjelovalo 4 ekipe i to 3 iz Našica te jedna iz Slatine. Iako po vrućem i sparnom vremenu okupio se i znatan broj posjetitelja i gledatelja koji su pratili natjecanje.

Pobjednička ekipa je bila SIMBA D.O.O. iz Našica, drugo mjesto je zauzela ekipa TIN TIN IGRAONICA, te treće CB Brooklyn. (obje ekipe iz Našica). Održano je i tradicionalno natjecanje u zakucavanju, a impresivnim pokretom u zraku provlačenjem lopte kroz noge te potom zakucavanjem izaleđa uvjerljivu pobjedu odnio je Mata Horvat s maksimalnih 15 bodova po izvedbi. Nakon toga je održano natjecanje u ispucavanju trica gdje su se mogli prijaviti i gledatelji, te od 14 natjecatelja, 2 su zasluženo s po 8 poena od maksimalnih 12 izborili dodatno raspucavanje (Tin Pandurić i Domagoj Grundler),a uspješniji je bio i konačni pobjednik Tin Pandurić.

kosarka2

„Savjet mladih je i ove godine organizirao  turnir Ulične košarke Grada Našica za 2016. godinu. Ovim putem se zahvaljujemo gradonačelniku Krešimiru Žagaru i Gradu Našicama na financijskoj podršci te Košarkaškom klubu „Našice“ na organizaciji ovoga turnira kao i svim ekipama koje su odlučile odigrati ovaj turnir unatoč stvarno ekstremnim vrućinama kakve su upravo danas. – rekao je predsjednik Savjeta mladih Grada Našica Ivan Keglević.

Par riječi rekao je i gradonačelnik Krešimir Žagar koji je i sam veliki sportaš i koji nikada ne propušta priliku podržati ovakva sportska druženja.

kosarka3

 „Ovim turnirom Ulične košarke, koji je i ove godine tradicionalno održan po 16 put za redom, smo željeli još jednom čestitati svim sugrađanima Dan Grada Našica, a i sam Dan državnosti. Također želim se zahvaliti svim ekipama koji su se prijavili te tako održali ovu lijepu tradiciju koja se održava toliki niz godina. Ovaj turnir kao i niz događanja koji su bili u proteklim danima cijelog šestog mjeseca je lijepa prilika da Našičani i gosti grada Našica i dalje uživaju u ljetnim sportskim događajima kojih je i dalje veliki broj, a po kojima su Našice itekako poznate i uspješne.“  – rekao je među ostalim gradonačelnik grada Našica Krešimir Žagar. 

bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.