bon2017 12

solar 1

Održana je izvanredna izborno-izvještajna skupština Košarkaškog kluba Našice. Skupštinom je predsjedavao dosadašnji predsjednik kluba Zdravko Vukić, koji se zbog brojnih obveza koje ima kao novi pomoćnik ministra graditeljstva RH odlučio povući s ove dužnosti. Istaknuo je sve aktivnosti koje je uprava kluba radila na promociji košarke, radu s mladim igračima i samom opstanku kluba u gradu. Skupština je usvojila i sva izvješća o radu, a riječi pozdrava uputili su gradonačelnik Grada Našica Krešimir Žagar, predsjednik Športske zajednice Grada Našica Josip Pavlus, županijski vijećnik i bivši predsjednik KK Našice Zvonko Ibriks te potpredsjednik Gradskog vijeća Hrvoje Šimić. Svi su istaknuli pohvale dosadašnjoj upravi u radu i naporima da klub opstane jer je pozicija košarke kao športa u Hrvatskoj dosta teška, ali klub i nakon 43 godine nastavlja sa radom.

solar 2

Za novog je predsjednika Košarkaškog kluba Našice izabran Siniša Solar, dugogodišnji košarkaš od mladih dana, član uprave kluba, koji je bio i košarkaški trener, sudac i delegat.

solar 3

Za dopredsjednike su izabrani Marko Umiljanović i Zdravko Vukić, dužnost tajnika i dalje će obnašati iskusni športski djelatnik Srećko Sobodić, dok su novim članovima uprave postali Boris Slivka, Silvijo Vuković i Vanja Prošić. U Nadzorni su odbor izabrani Hrvoje Šleder za predsjednika, Ivan Majer i Saša Sokač za članove.

solar 4

Novoizabrani predsjednik Siniša Solar istaknuo je da je čast ali i velika obveza biti na čelu našičkog košarkaškog kluba zbog njegove bogate športske povijesti, te je najavio još aktivniji rad kako bi klub povratio staru slavu, nastavak rada s mladim igračima i Školu košarke.  Solar je pozvao sve koji žele pomoći da se uključe u rad kluba.

 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.