bon2017 12

kosarka1

Iako se pretpostavljalo, i u kuloarima pričalo, kako će košarkaši Našica prestati s radom i natjecanjem u B1 ligi to se nije dogodilo. Zahvaljujući upravi kluba, nekolicini entuzijasta i poklonika ovog športa, našički košarkaši nastavljaju natjecanje u B-1 ligi. Iz prošlogodišnjeg sastava ostali su prof. Vilim Bosak i Karlo Osman. U klub se iz Požege vratio Mata Horvat, koji će ujedno obnašati i dužnost trenera. Reaktivirali su se Antonio Medenjak, Siniša Subjak, Filip Valenčak, Mislav Vučinić i Igor Bocor. Novi su Matija Digula, Juraj Hanzlić, Filip Janković, Luka Svoren te mladi, tzv. „zaštićeni“ igrači (99' i mlađi), Augustin Cvijetović, Stjepan Hanižjar, Borna Mrnjavčić, Bruno Pleša, Domagoj Potnešil, Antonio Sertić, Nikola Svoren i Fran Turalija. Klub je za sada napustio Josip Ljulj (Beli Manastir).

Prva utakmica trebala se dogoditi jučer u našičkoj dvorani Kralja Tomislava. Susret s drugom ekipom A-2 ligaša Borova je, zbog tehničkog kvara ne jednom od koševa, morao biti otkazan. Prema informacijama iz prve ruke ovih bi dana servis trebao izvršiti izvođač radova tvrtka Brid iz Ćakovca. Za očekivati je kako će do slijedeće utakmice, kada u Našice treba doći Vukovar (7/8.11.) to biti riješeno.

kosarka2

Kratku informaciju o nastupu našičkih košarkaša dao je dugogodišnji predsjednik Zdravko Vukić.

Nadam se da će nova sezona biti uspješnija nego prethodna. Mnogi su košarkaški klubovi (među inima i naš) bili, ili jesu, u problemima kako po pitanju financija tako i igračkog kadra. Naš klub ima svoju tradiciju dužu od 40 godina i ide dalje. Uprava kluba daje potporu novom treneru Mati Horvatu, vjerojatno najmlađem treneru u povijesti kluba. Zadovoljni smo brojem košarkaša na treninzima, koji je sve veći i veći. Posebice se to odnosi na naše mlade igrače iz škole košarke koju je vodio ( i koju će uskoro voditi) profesor Zvonko Herceg. Možda će baš sve to dati neke bolje rezultate. Nismo se i nećemo se ugasiti – ističe predsjednik.  

 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.