bon2017 12

[sigplus] Critical error: Image gallery folder Slike_tekstovi/2015/7mjesec/4/v1 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

kosarka1

Košarkaški klub Našice je sinoć održao svoju redovitu skupštinu na čijem je početku minutom šutnje odana počast preminulim braniteljima i članovima kluba, uz posebno sjećanje na doajena našičke košarke profesora Dragutina Malek.

Nakon usvajanja novog Statuta, koji je usklađen s novim Zakonom o udrugama i Zakonom o športu te odluke da se za likvidatora postavi Srećka Sobodić, o radu kluba u prethodnoj godini prisutne je upoznao predsjednik Zdravko Vukić.

Treneri Andrija Vitković i prof. Vilim Bosak govorili su o stanju i rezultatima seniorske momčadi dok je prof. Zvonko Herceg prisutne upoznao s radom škole košarke. U prethodnoj godini košarkaški je klub ostvario prihode od 66.092,97 kuna što je dvostruko manje u odnosu na deset godina prije – rekao je predsjednik Nadzornog odbora Siniša Solar. Nadzorni je odbor izvršio analizu financijskog stanja te utvrdio da je poslovanje vodi uredno o čemu postoje svi materijalni dokazi.

kosarka2

Najzanimljiviji dio skupštine bio je onaj koji se tiče budućnosti našičke košarke – prema kazivanju i mišljenju prisutnih košarka nije bila u težem stanju od osnutka kluba (1973). Problemi su uočeni u animiranju djece za školu košarke, potrebitih termina u dvoranama, odlasku igračkog kadra na studije i uopće pomanjkanja interesa za košarku koja je i na državnom nivou u silaznoj putanji. Da bi se to sve izbjeglo, tj. da ne dođe do potpunog raspada našičke košarke, zaključeno je da se u roku desetak dana održi okrugli stol sadašnjeg upravnog odbora, stručnog kadra, gradonačelnika i Športske zajednice Grada Našica čiji je predsjednik (Josip Pavlus), i sam nazočan na skupštini, ukazao na činjenicu kako košarka, usprkos ovih problema, ima potporu u zajednici koja će učiniti sve da se najgori scenarij prestanka rada kluba ne dogodi. 

{gallery width=200 height=133}Slike_tekstovi/2015/7mjesec/4/v1{/gallery}

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.