bon2017 12

kknasice3 6 1a

U petak u hotelu Park u Našicama održana izvještajno-izborna skupština Košarkaškog kluba "Našice".

 

Izvješća o radu tijela kluba podnijeli su predsjednik kluba Zdravko Vukić, kapetan seniorske momčadi Silvijo Vuković te voditelj Škole košarke Zvonko Herceg.
Istaknuto je da se klub oslanja na isključivo domaći igrački kadar, te da je želja da se košarka kao nekada iznimno popularan sport u Našicama omasovi te da ima bolje rezultate.  Pohvaljen je rad s mladima u okviru Škole košarke. Kako Košarkaški klub Našice ove godine slavi 40. obljetnicu postojanja, najavljeno je nekoliko aktivnosti u povodu jubileja, kao turnir ulične košarke povodom Dana grada Našica te moguća humanitarna utakmica sa zadarskim košarkašima.

 

Izabrano je i novo-staro vodstvo kluba za iduće mandatno razdoblje. Predsjednik Kluba i dalje ostaje Zdravko Vukić, za dopredsjednike su izabrani Marko Umiljanović i Hrvoje Šleder, tajnik je Srećko Sobodić a članovi Upravnog odbora su Božo Ljulj, Dragutin Malek, Vanja Prošić i Ana Štefelić. Za predsjednika Nadzornog odbora kluba izabran je Siniša Solar a članovi su Ivan Majer i Saša Sokač.

 

 

Rad skupštine i puno uspjeha našičkoj košarci poželjeli su i gosti- gradonačelnik Našice Krešimir Žagar, predsjednik Športske zajednice grada Našica Josip Pavlus te predsjednik Ženskog odbojkaškog kluba "Našice" Nikola Antolović.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.