bon2017 12

[sigplus] Critical error: Image gallery folder Slike_tekstovi/2013/8_mjesec/20/v2 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

kosarka20 8 1a

Na vanjskim igralištima srednje škole Isidora Kršnjavoga jučer su pripreme počeli košarkaši Našica. Na prozivci su bili Ivan Bjelousov, Vilim Bosak, Matej Horvat, Mihovil Horvat, Marko Jakelić, Jurica Kajgana, Dinko Korade, Josip Ljulj, Karlo Osman, Tin Pandurić, Alen Portnar, Luka Povreslo, Mislav Vučinić, Silvijo Vuković (kapetan). Opravdali su dolazak Mata Horvat, Marko Juričević i Ivan Rončević.

O tijeku priprema igrače je upoznao novi trener Andrija Vitković, poručio im je da traži „Red, rad i disciplinu“ i nikakvih problema neće biti. Trenirat će tri puta nedjeljno na srednjoškolskom igralištu, malo u velikom našičkom parku i potom u dvorani Kralja Tomislava. Fizičku pripremu odradit će njegov pomoćnik profesor Vilim Bosak, koji će (što se odnosi i na glavnog trenera) ovisno o potrebama kluba i igrati.  

{gallery width=200 height=133}Slike_tekstovi/2013/8_mjesec/20/v2{/gallery} 

Igrače je pozdravio predsjednik kluba Zdravko Vukić, naglasio je kako je stav uprave da ekipu vodi domaći trener i da u njoj igraju domaći igrači. Uprava će učiniti sve da im osigura normalne uvjete za rad. Radi njihove motivacije, kao i obilježavanja obljetnice četrdeset godina rada i djelovanja košarkaškog kluba, posredstvom predsjednika dogovorena je revijalna utakmica (humanitarnog karaktera) sa zadarskim prvoligašem. Prema svemu sudeći to će se dogoditi početkom listopada mjeseca, nakon njihovog povratka s jedne od utakmica ABA lige. 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.