bon2017 12

skupstina2a

U petak je održana godišnja skupština Košarkaškog kluba "Našice".Minutom šutnje odana je počast osnivaču kluba Dragutinu Maleku-Dadi.

Uvodno je izvješće podnio predsjednik kluba Zdravko Vukić istaknuvši aktivnosti u protekloj godini. Posebno se osvrnuo na uspješno obilježenu 40.obljetnicu postojanja kluba koja je obilježena revijalnom utakmicom sa prvoligaškim klubom KK Zadar koju je pratilo više stotina gledatelja. Vukić je istaknuo da  u seniorskoj momčadi treniraju isključivo Našičani, te da je i ove godine u pripremi Turnir ulične košarke u suradnji sa Savjetom mladih grada Našica. Zahvalio se svim sponzorima na pomoći klubu,posebno Gradu Našicama.

skupstina1a

Trener seniorske momčadi Andrija Vitković podnio je izvješće o radu seniorske ekipe koja je osvojila 7. mjesto uz najavu još aktivnijeg rada, a izvješće o radu škole košarke podnio je Zvonko Herceg.

skupstina5a

Skupštini se obratio gradonačelnik Grada Našica Krešimir Žagar pohvalivši sve aktivnosti kluba. Nazočne su pozdravili i potpredsjednici Gradskog vijeća Našica Dalibor Kraljik i Hrvoje Šimić te predsjednik Športske zajednice Grada Našica Josip Pavlus.

Skupština je usvojila sva izvješća, a za nove članove Upravnog odbora izabrani su Dražen Brkić i Dalibor Kraljik.

skupstina4a

skupstina3a

 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.