bon2017 12

odbojka1

Ovog je vikenda u Markovcu Našičkom na odbojkaškom igralištu koje se nalazi u blizini Drvenice i nogometnog igrališta održan 4.memorijalni turnir u odbojci na pijesku "Katica Pavlić – Kajka".

Turnir koji su organizirali SKUU Franjo Strapač i Vijeća mjesnog odbora Markovac  je lijepa tradicija koja se održava u čast preminule profesorice Katice Palvić Kajke koja je veliki dio svog života posvetila upravo odbojci, ali i svim onim učenicima koje je učila.

Na turniru koji je odigran po iznimno vrućem i sparnom vremenu nastupilo je 9 ekipa, a prvo mjesto osvojili su ekipa Vojak iz Osijeka koji su bili nešto bolji od ekipe Fitnes klub NAC dok su treći bili Mix Feminem.

odbojka2

Kao najbolji igrač proglašen je Davor Bogranić koji je nastupio u osječkoj ekipi koja je ovaj 4. memorijal i osvojila.

Uz veliki broj članova ekipa prisutni su bili predstavnik obitelji Marin Pavlić, Mario Dudjak kao organizator, Krešimir Žagar dogradonačelnik Grada Našica, Branka Baksa predsjednica Matice Slovačke Markovac i gradska vijećnica, Željko Filjak ravnatelj srednje škole isidor Kršnjavi, Mario Glavati predsjednik Mjesnog Vijeća odbora kao i Ivan Keglević predsjednik Savjeta Mladih i gradski vijećnik.

odbojka3

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.