reklamavelika2015a

kajka1
Danas je u Markovcu pored nogometnog igrališta, odigran 3. memorijalni turnir u odbojci na pijesku „Katica Pavlić Kajka“. Organizatori su i turnira su članovi folklora i Matica Slovačka uz pokroviteljstvo Grad Našice i Savjet mladih Grada Našica i Vijeće Mjesnog odbora.

Turnir je organiziran u čast profesorici Katici Pavlić koja je vodila odbojkaški kluba, a ujedno je bila i članica folklora i Matice Slovačke.

Na turniru su nastupili Matičari, Banda Franjo, Fitnes klub „Nac“ Nevini, Cafe bar Brooklyn, ¸Feminem, Plavi, Let 3 i naravno Nebeska ekipa.

Sudionike, uzvanike i posjetitelje je u ime organizatora pozdravio predsjednik SKUU "Franjo Strapač" Ivan Hanižjar, a gradonačelnik Grada Našica Krešimir Žagar je otvorio isti . Na otvorenju su nazočili i saborski zastupnik za češku i slovačku nacionalnu manjinu u Hrvatskom saboru Vladimir Bilek, gradski vijećnici Branka Baksa i Ivan Keglević, ujedno i predsjednik Savjeta mladih Grada Našica te članovi obitelji naše Kajke - suprug Fabijan i kći Anja. Pobjednik turnira je izvrsni trojac izvrsni Fitness kluba "Nac", drugo mjesto je pripalo ekipi "Feminem se vraća", a treće "Nevinima". Ivan Matoković iz pobjedničke ekipe Fitness kluba "Nac" je proglašen za najboljeg igrača turnira.

Zahvaljujemo sudačkoj trojci: Petrović, Matoković i Vešligaj kao i kompletnoj velikoj plesnoj skupini folklora na izvrsnoj organizaciji.

bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.