reklamavelika2015a

odbojka1_3_1a

U velikoj vijećnici grada Našica održana je izvještajna skupština Ženskog odbojkaškog kluba Našice, kojoj su uz članove nazočili gradonačelnik Krešimir Žagar, predsjednik Športske zajednice Grada Našica Josip Pavlus i ravnateljica OŠ Kralja Tomislava Vlatka Zahirović.

Na početku rada na osobni zahtjev razriješeni su dosadašnji članovi upravnog odbora Krešimir Žagar i Dražen Mićan. U upravni je odbor izabran Miroslav Mihić dok će uprava kluba do slijedeće skupštine predložiti sedmog člana. 

Izvješće o radu kluba u 2011. godini podnio je predsjednik Krešimir Kašuba. Zahvalio se svima koji su na bilo koji način pomogli a posebno Gradu Našice, na čelu s gradonačelnikom, Športskoj zajednici grada Našica i njenom predsjedniku Josipu Pavlus, Nexe grupi, Kamenolomu Gradac, Foto studiju Puhanić, Ljekarni Benić-Zorić, Pivovari Osijek, Maraskinu, Koestlinu, Iskopu Lađanska, Euroherc osiguranju te gospodi Vukšiću i Tivanovcu.

Trenerica seniorske ekipe Slavica Rab podnijela je izvješće o radu i rezultatima ekipe dok su trener mlađih kadetkinja Sebastijan Reljac i trener škole odbojke Ana Zupčić govorili o radu svojih ekipa, odnosno selekcija. U protekloj godini klub je imao primitke od 163.899,26 kuna, izdatke od 160.340,19 kuna, što znači da je ostatak na kraju godine iznosio 3.559,07 kuna. Nadzorni je odbor pregledom rada i financijskog poslovanja ustvrdio da nepravilnosti u radu i trošenju financijskih sredstava nije bilo.

odbojka1_3_2a

Skupština je utvrdila Program rada s planom primitaka i izdataka za 2012. godinu, koji su nešto manji u odnosu na proteklu 2011. godinu.

 Gradonačelnik Krešimir Žagar se zahvalio upravi i drugim volonterima kluba na marljivosti i štedljivosti te se osvrnuo na izvrsne rezultate našičkih odbojkašica.

Izgraditi sportski kolektiv, kakav je ženski odbojkaški klub Našice, nije bilo (i nije) ni malo lagano. Puno je toga postignuto što se tiče rezultata ali i sudjelovanja kluba na gradskim manifestacijama. To je od velike važnosti za naš grad,. U tekućoj godini, na čijem smo početku, neće biti jednostavno i neće biti lako ostvariti financijski plan. Grad stoji i dalje na raspolaganju, nadam se da će to i Mjesni odbor podržavati. Želja je to grada i mene osobno.  Žao mi je što više ne mogu biti član upravnog odbora - zaključio je gradonačelnik Žagar.

odbojka1_3_3a

U ime Športske zajednice Grada Našica skupštinu je pozdravio njezin predsjednik Josip Pavlus.

Ženski odbojkaški klub je biser ženskog športa u našem gradu. Ide u kvalitetnom smjeru, poslije rukometnog kluba je vrlo stabilan i u financijskom dijelu. Čestitam na uključenju najbolje športašice u rad s najmlađim uzrastima. Nažalost iznenadila me ostavka Renata Kuzminskog, osobe koja je od početka u klubu i koja je, kao trener i sudac, dala velik doprinos u radu i razvoju našičke odbojke.

Inače šport je nešto veoma pozitivno za naš grad. Vjerujem da će se plan ostvariti a u meni osobno ženski odbojkaški klub ima maksimalnu podršku - poručio je Pavlus.

(Tekst: Srećko Sobodić, Foto: Arhiva)

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.