reklamavelika2015a

[sigplus] Critical error: Image gallery folder Slike_tekstovi/2012/11mjesec/18a/v1 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

odbojka18_11_1a

2.HOL-istok 7 kolo: ŽOK''NAŠICE''-ŽOK''VALLIS AUREA'' 3:0 (25:20, 25:17, 25:20)

Prva ekipa ŽOK''NAŠICE'' ovom pobjedom zasjela je na 2. mjesto u 2.HOL-istok, odmah iza neprikosnovene ŽOK''AGRATEHNIKA'' koja ove sezone ima ambicije vratiti se u 1.HOL.

Nekoliko riječi o našim odbojkašicama i atmosferi u klubu rekao je i sam dopredsjednik Miroslav Mihić. "Danas su naše ''Žokice'' odigrale najbolju utakmicu u ovoj sezoni. Vidjelo se to po zadovoljstvu trenera Reljca i po licima naših djevojaka, koje nisu skidale osmijeh sa lica tokom cijele utakmice. Djevojke iz Požege su do danas držale 2 mjesto na ljestvici, ali na današnjoj utakmici su izgledale potpuno nemoćno. Bez obzira na ne igranje dvije djevojke iz standardne postave zbog ozljeda: Petra Zrilić i Carmen Dragičević, ostalim curama kao da je to bio motiv više za odlično odigranu utakmicu. Atmosfera u ekipi iz dana u dan raste, jer djevojke su konačno postale svjesne svoje kvalitete, a pred trenerom je velika dilema koju će od njih klub nominirati za sportašicu Grada. Nakon sedam odigranih kola naše djevojke su konačno zasjele na mjesto koje im po kvaliteti u ovom rangu natjecanja i pripada. S obzirom na raspored do kraja jesenskog dijela natjecanja tu bi trebale i dočekati Novu Godinu, što bi bio veliki uspjeh Našičke odbojke. Treba naglasiti da u proljetnom dijelu natjecanja našim djevojkama i raspored utakmica ide na ruku, jer sve ekipe iz gornjeg dijela tablice dolaze u Našice. Do kraja jesenskog dijela djevojke imaju za odraditi još tri utakmice s ekipama iz donjeg dijela tablice, od kojih su dva domaćinstva. Vjerojatni jesenski prvak, ekipa ŽOK ''AGROTEHNIKA'' također u prvom kolu na proljeće dolazi u našu dvoranu, gdje će se odlučivati o konačnom pobjedniku 2.HOL-e. Ponovno je posjećenost domaće publike, unatoč sve boljoj igri naših odbojkašica na iznimno niskoj razini. Igračice su pod vodstvom trenera Sebastijana Reljca u sve boljoj formi, i ostaje nam samo za nadati se da će ih i ozlijede zaobići. Moram napomenuti da u ovih 7 kola još ni jednu utakmicu nisu odigrale u kompletnom sastavu, razlog su ozlijede, pa tako na Ivonu Dundović trener ne može računati do kraja prvog dijela natjecanja-puknuće kosti stopala. Još uvijek aktualna sportašica Grada, Carmen Dragičević ima problema sa prstom desne ruke. Kako u nadolazećem periodu treba uzeti u obzir da nastupaju viroze, treba se samo nadati da će ostatak ekipe dati sve od sebe kako bi ŽOK ''NAŠICE'' ostao u samom vrhu ljestvice." - rekao je dopredsjednik Miroslav Mihić

odbojka18_11_2a

Do ovog izvrsnog rezultata pod vodstvom već spomenutog trenera Sabastijana Reljca došle su slijedeće igraćice: Ana Zupčić-kapetan, Josipa Pleša, Vanja Budimir, Snježana Škorić, Lidija Seder, Magdalena Strišković, Ivona Dundović, Petra Zrilić, Carmen Dragičević, Katica Teskera, Ivona Stošić, Mateja Tanasić, Monika Firšt, Gabriela Stražanac i Barbara Lukačić.

odbojka18_11_3aNešto o današnjoj utakmici kao i o budućim planovima rekao je trener ŽOK-a Našice Sebastijan Reljac. "Toliko smo priželjkivali da dođemo u sam vrh ljestvice i to se ovom današnjom pobjedom na igračicama ŽOK "'VALLIS AUREA'' iz Požege i ostvarilo. Današnja utakmica je odigrana u vrhunskom izdanju i ovom prilikom bih želio pohvaliti svoje igračice borbenošću i upornošću. Očito su se pokolopile sve one dobre strane naše igre tako da smo nad odličnim Požežankama odigrale besprijekornu utakmicu pobjedivši ih sa čak 3:0. Na terenu je to izgledalo vrlo dobro, uigrano i kompaktno od samog početka te nije bilo nikakvih nesuglasica što je naravno rezultiralo takvim rezultatom. Moram naglasiti kako bi bilo još sve jednostavnije kada bi nas za vrijeme ovih domaćih utakmica u Našicama pratio veći broj gledatelja i to se iskreno nadamo da će u budućnosti i biti. Na klupi smo danas dobili i jedno pojačanje u obliku fizioterapeuta Gabrijela Hmure. On je odlučio pomoći našem klubu tako što će otklanjati sitne probleme, ozljede i drugo tj ono što su najčešće odbojkaške ozlijede. Već nakon ove prve utakmice, odbojkašice su mnogo zadovoljnije zbog toga te se nadamo kako će se ta suradnja nastaviti i dalje. U budućnosti se želimo zadržati na ovom vrlo dobrom drugom mjestu na kojem smo, a isto tako možemo najaviti i napad na prvo." - rekao je za kraj trener Sebastijan Reljac.

{gallery slider=boxplus.carousel width=123 height=110 layout=flow}Slike_tekstovi/2012/11mjesec/18a/v1{/gallery}

U slijedećem kolu naše djevojke su slobodne.

Isto tako odigrane su i druge utakmice  naših odbojkašica i rezultati su sljedeći.

2 turnir ml.kadetkinja grupe B u Valpovu:

ŽOK''NAŠICE''-ŽOK''CESTORAD'' Vinkovci    0:2 (2:25, 11:25)

ŽOK''NAŠICE''-ŽOK''BARANJA'' B.Manastir   0:2 (15:25, 22:25)

ŽOK''NAŠICE''-ŽOK''VALPOVO''    2:0 (25:16, 25:17)

Našičanke poslije dva odigrana turnira zauzimaju 3. mjesto iza ŽOK''CESTORADA'' i ŽOK''BARANJE'' a ŽOK''VALPOVO'' su četvrte

3. Slavonska Regionalna liga 6 kolo:

ŽOK''NAŠICE II''-ŽOK''ČEPIN''    3:2(25:16, 20:25, 25:17, 19:25,15:9)

Mlade Našičanke zauzimaju 8 mjesto u konkurenciji 10 ekipa, a slijedeće kolo gostuju kod ekipe ŽOK''AGROTEHNIKA'' iz Osijeka.

{module Adsense - Slika - kocka}  {module Adsense - Slika - kocka}

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.