reklamavelika2015a

Nikola Antolović ponovno predsjednik

Nikola Antolović ponovno predsjednik !

Sinoć je u gradskoj vijećnici održana izborno-izvještajna skupština ženskog odbojkaškog kluba Našice. Izvješće o radu kluba u 2012. godini podnio je predsjednik Krešimir Kašuba, o radu ekipa to su učinili Sebastijan Reljac (trener seniora), Slavica Rab (trener druge ekipe) i Ana Zupčić (s Vladimirom Barić) voditelj škole odbojke, financijsko izvješće dala je Anamarija Mihić dok je u ime Nadzornog odbora to učinila predsjednica Sandra Dundović. Sva su izvješća prihvaćena bez primjedbi i rasprave.

 

Skupština je razriješila članove Upravnog i Nadzornog odbora te Stegovnog suda i na prijedlog dosadašnjeg predsjednika izabrala nove. U Upravnom odboru su Nikola Antolović (predsjednik), Krešimir Kašuba (dopredsjednik), Danijela Buljan, Danko Justić, Damir Kašuba, Mirna Puhanić i Berislav Vulić. Članovi Nadzornog odbora su Sandra Dundović (predsjednik), Anamarija Mihić i Franjo Vladika dok su u Stegovnom sudu Ksenija Orešković (predsjednik), Marina Tess i Krešimir Kasapović.     

 odbojka26 2 3a

Nakon izbora organa kluba skupština je donijela Program rada i financijski plan za 2013. godinu. Novi (inače prvi) predsjednik Nikola Antolović se zahvalio na povjerenju te iskazao želju da klub održi kvalitetan nivo rada iz proteklog razdoblja, u kojem je „najjača  karika“ bio vrijedni i neumorni dopredsjednik Miroslav Mihić.    

 

Gradonačelnik Našica Krešimir Žagar se u ime grada zahvalio svim strukturama koji su klub vodili od njegova osnivanja, novima je poželio puno uspjeha u vremenu koje im predstoji. Grad Našice će i dalje raditi na stvaranju uvjeta među kojima su, uz financijska sredstva, koliko čujem - potrebiti termini u našičkim dvoranama.  

Nažalost moram ustvrditi kako nas je napustila osoba (Mihić) koja je, po vertikali odmah do predsjednika, svojim besprijekornim radom najviše zadužila klub. Nadam se da je to privremeno, vrata su mu širom otvorena jer on je bio, i je, dobra duša i dobar duh kluba - zaključio je gradonačelnik.     

Miroslav Mihić

U opravdanoj odsutnosti predsjednika Športske zajednice skupštini se obratio dopredsjednik Marko Sertić. Čestitao je klubu na postignutim rezultatima a novom vodstvu poželio mnogo sreće u daljnjem vođenju kluba.

Ženski odbojkaški klub Našice je perjanica ženskog športa u Našicama. Športska zajednica će, kao i do sada, pratiti i podržavati vaš rad - poručio je dopredsjednik Sertić.

Rad odbojkaškog kluba pohvalio je i gradski vijećnik Slavko Vukšić koji je i sam financijski i materijalno pomagao njegov rad.

Na kraju skupštini se obratio i bivši dopredsjednik Miroslav Mihić. Istaknuo je kako je njegova odluka uvjetovana promjenama u tvrtki i nije donesena naprečac.

Čestitam novom vodstvu kojem stojim na raspolaganju. Zahvaljujem se svima, moram reći kako mi je bilo čast i zadovoljstvo raditi u ovom klubu - rekao je bivši dopredsjednik.  Gradonačelnik mu je u zahvalu za dugogodišnji rad uručio prigodne poklone, među kojima je fotomonografija Našica

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.