bon2017 12

Klub navijača Čačinački „Alkosi‟ organizirali Memorijalni turnir u odbojci na pijesku „Josipa Jelen‟ posvećen tragično poginuloj mladoj Čačinčanki

naslovna odbojka turnir 1

Klub navijača Čačinački „Alkosi‟ organizirali su tradicionalni Memorijalni turnir u odbojci na pijesku „Josipa Jelen‟ posvećen tragično poginuloj mladoj Čačinčanki. Prije otvaranja turnira izaslanstvo „Alkosa‟ te Općine Čačinci i turističke zajednice općine, posjetili su grobno mjesto Josipe Jelen te položili cvijeće i zapalili svijeće sjetivši se pri tome svoje sumještanke koja je izgubila svoj mladi život u prometnoj nesreći 2007. godine. Na turniru je sudjelovalo 8 ekipa iz Našica, Slatine, Orahovice, Mikleuša i Čačinaca, a igralo se u dvije skupine po četiri ekipe. Jedinstvenost ovoga turnira je i ove godine nastavljena, naime, u ekipi od četiri člana obvezno je bilo imati jednu igračicu. Nakon razigravanja po skupinama, prvoplasirane momčadi igrale su finale, dok su drugoplasirani odlučivali u osvajaču trećeg mjesta. Tako su se u finalu našli našički „Happy End‟ i slatinska ekipa „Mirko i Cvijeće‟. Igrala se fantastična odbojka, vrhunski potezi prštali su s obje strane i nakon odličnog meča i tijesne završnice slavili su Našičani s konačnih 2:1 (20:22, 22:20, 12:10). U utakmici za treće mjesto „Cafe bar Ferrari‟ Slatina bio je bolji od orahovačkog „Bulbasora‟ sa 2:0 (21.18, 21:17).

naslovna odbojka turnir 2

„Hvala svima koji su došli odigrati ovaj turnir u sjećanje na našu Josipu. Odbojka je bila sjajna, hvala dečkima i curama koji su omogućili svima da uživaju o ovom sportu na iznimnoj visokoj razini i vjerujem da se svi skupa vidimo i iduće godine.‟ – rekao je predsjednik Alkosa Matija Ramić koji je i uručio nagrade najuspješnijima.

Predsjednik TZ općine Čačinci i načelnik Mirko Mališ otvorio je i zatvorio turnir biranim riječima: „Tužno je uistinu danas se sjetiti tragične smrti Josipe Jelen koja je tada imala samo 21 godinu. Općina Čačinci i TZ općine svim srcem podržava ovaj turnir u spomen na Josipu i uvijek ćemo biti na raspolaganju organizatorima koji su pokazali svoje veliko srce.‟ – zaključio je Mališ.     

naslovna odbojka turnir 3        

Tekst i foto: Vladimir Grgurić

 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.