bon2017 12

nexe1a

Sutra odluka za SEHA GSS ligu

Inspekcija Europske rukometne federacije boravila je danas u Našicama i nakon detaljnog pregleda dvorane donijela odluku kako se utakmice u skupinama EHF Kupa mogu igrati u našičkoj športskoj dvorani! Rezultat je to velikog napora i ulaganja rukometnog kluba Nexe kako bi se vratili kući i u Našicama igrali domaće utakmice.
Sutra nam dolazi i inspekcija SEHA GSS lige čije zeleno svjetlo također očekujemo s nestrpljenjem.


Predsjednik rukometnog kluba Nexe Josip Ergović bio je iznimno zadovoljan današnjom posjetom izaslanstva EHF-a.


„ Da, jako sam zadovoljan i sretan što je sve prošlo uredu. Dobili smo veliko priznanje EHF-a za sve što smo napravili u dvorani. Vjerujem kako ćemo i sutra biti zadovoljni nakon inspekcije SEHA GSS lige. Najviše se radujem punoj dvorani u Našicama na slijedećim utakmicama, zbog svih Našičana koji su kao i ja željno iščekivali naš povratak kući. Napravljena je velika investicija uz, za sada samo usmeno, obećanje Županije za financijskom pomoći. Kupljen je dodatni semafor pa sada imamo dva u dvorani, postojeće montažne tribine prebačene su na drugu stranu, nabavljene su i nove tribine na strani gdje su zidane tribine, obnovljene su svlačionice, napravljena postolja za reklame, kupljene nove stolice za rezervne igrače. Zahvaljujem se i Športskim objektima Osijek što će nam iznajmiti Gerflor podlogu, na utakmicama će biti postavljeni i LED displeji. Uglavnom, kada dođete u dvoranu na prvu utakmicu biti ćete ugodno iznenađeni.“

 
Prva prilika u EHF Kupu biti će 21.ovog mjeseca na utakmici Nexe - Melsungen.
Ukoliko sutra sve bude u redu, a nema razloga za drugačiju odluku, onda sastanak zakazujemo i ranije – u srijedu 18.veljače na utakmici 16.kola SEHA GSS lige Nexe -  Vojvodina.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.