bon2017 12

rknexe1a

Nakon što je velika školska dvorana u školi Kralja Tomislava u Našicama prošla dosta rigorozna pravila te dobila zeleno svjetlo za odigravanje većih rukometnih utakmica, jer su dodana nova sjedeća mjesta i još neka poboljšanja, već sutra će Našičani moći uživati u rukometnoj utakmici u kojoj se sastaju Nexe – Vojvodina. Ovom prilikom još jednom pozivamo sve naše čitatelje i one koji vole rukomet da dođu i podrže naše rukometaše.

 

Utakmica počinje u 19 sati (srijeda 18.02.2015.), a ulaznica možete kupiti na ulazu u dvoranu.

 

Kako su najavili iz kluba RK Nexe posjetitelje očekuju mnoge nagrade kao što je Originalni dres RK Nexea, kvalitetne kapljice Feravina i nekoliko dodatnih iznenađenja.

Nekoliko riječi o sutrašnjoj utakmici među ostalim rekao je i glavni trener RK Nexe-a Zdenko Kordi.

„Sutra nas očekuje utakmica protiv Vojvodine koju dočekujemo uz neplanirani problem zvan gripa. Uz dva boda izgleda da smo iz Mađarske dovukli i nju. Problema ima nekolicina igrača i dio stručnog stožera. To nam je trenutačno najveća briga i najveći problem pred sutrašnju utakmicu. A Vojvodina nije nimalo bezazlen protivnik. Oporavili su se igrači koji su bili ozlijeđeni dobar dio jeseni, vratio se Kocić iz Metalurga, došli su Lazović i Perić. To je vrlo kvalitetna ekipa koja je to pokazala i u nedjelju u utakmici protiv Skjerna u kojoj su vodili do 52.minute i tek na kraju posustali. Neće nam biti lako. Posebno žao nam je što imamo problema s gripom. Svi smo se željeli vratiti, svi smo to s nestrpljenjem iščekivali. Jedva čekamo sutrašnju utakmicu kao i sve one koje su pred nama do kraja sezone. Biti ćemo ponovno sa svojim navijačima, zajedno prolaziti uspone i padove.“

 

Više o svemu pročitajte na rknexe.hr

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.