bon2017 12

[sigplus] Critical error: Image gallery folder Slike_tekstovi/2015/2mjesec/18/v1 is expected to be a path relative to the image base folder specified in the back-end.

rukomet1a

Rukometaši Nexea su se, nakon gotovo tri mjeseca igranja izvan Našica (zadnju utakmicu odigrali s Potaissa Turda iz Rumunjske), konačno vratili u svoju dvoranu. Na gledateljima, koji su se(iako je radni dan) okupili u lijepom broju i igračima vidjelo se veliko zadovoljstvo što su im oni vratili vrlo dobrom igrom i dobrim rezultatom s novosadskom Vojvodinom.

Iako nije bilo ni malo lako s obzirom da je većinu igraču (Crnić, Gadža nisu se ni skidali), trenera i fizioterapeuta zahvatila viroza s visokom temperaturom. Bilo je pitanje tko će od njih na novu podlogu dvorane u novom „ruhu“, u kojoj se s nestrpljenjem očekivao ovaj susret.

Prvo poluvrijeme se Vojvodina vrlo dobro držala. Poveli su Našičani a Vojvodina napravila seriju +5(1:5). Nexe je sustizao tu prednost, koja je u osamnaestoj minuti bila identična (5:10) stečenoj prednosti Vojvodine. Sa serijom +3 (u dva navrata) i jednog primljenog pogotka  došli su do poravnanja od strane Hercega. Odmah potom Kružić, svojim jedinim pogotkom, dovodi Nexe u vodstvo.  Vojvodina s tri pogotka, i jednim primljenim, poluvrijeme završava u svoju korist.

rukomet2a

Drugo poluvrijeme druga priča. Iako je Obrović povećao na +2 nakon pet minuta Nexe prelazi u vodstvo. Još jedno poravnanje(16:16) nakon čega s četiri uzastopna pogotka Našičani prelaze u (20:16) vodstvo. Bilo je to nakon trinaest minuta igre i utakmica je bila riješena. Do kraja su to održavali na 5/6 razlike i Vojvodina se predala. Usprkos teškog zdravstvenog biltena igrači su smogli snage i zasluženo pobijedili. Pa i onda kada ih nije išlo. Za ono što su prikazali u susreti s Novosađanima pohvale zaslužuju svi koji su izašli na parket obnovljene našičke dvorane. Virozni trener Zdenko Kordi je, izuzev Juzbašića i Dundovića, u igri koristio sve ostale igrače. Za to su nagrađeni velikim pljeskom objektivne našičke publike i njihovih navijača. Za očekivati je da će se zdravstveni bilten do subote, kada u Našice dolazi njemački Melsungen, popraviti. Ovo protiv Vojvodine je bilo vrlo dobro. 

{gallery width=200 height=133}Slike_tekstovi/2015/2mjesec/18/v1{/gallery}

Našice – ŠŠD Kralja Tomislava. Gledatelja 1100.

Suci Balasz Marton, Petar Horvath (Mađarska).

Delegat Šandor Andorka(Mađarska).

Nexe: Lelić(11+3), Mrđenović, Barišić-Jaman 1, Tomas, Kružić 1, Juzbašić, Jurjević, Sokolić, Nuić 2, Božić-Pavletić 1, Sakić 6, Dundović, Vegar 5, Oroz 2, Çelebi 5, Herceg 5.

Trener: Zdenko Kordi

Vojvodina Arsenić(3), Živković 1, Obrović 3, Todorović 1, Elezović 7/2, Marjanović 2, Smiljanić 2, Jovanović, Lazović 2, Nikolić, Denić, Stanković 3, Bećirović 1, Datukashvili 1, Kocić(6), Ćurković.

Trener Đorđe Ćirković.

Sedmerci: Nexe 0/0. Vojvodina 3/5.
Isključenja: Nexe  12 minuta (Sokolić, Celebi 2+2, Mrđenović, Jurjević 2). Vojvodina 8 minuta (Datukashvili 2+2, Elezović, Lazović),

Igrač utakmice: Marin Sakić(Nexe).

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.