bon2017 12

ruk1a

Cilj je postignut. Pobjeda protiv Metalurga je Nexeu donijela šestu poziciju s kojom se ulazi u završni turnir SEHA lige. Usprkos radnog dana dvorana Kralja Tomislava i ovoga je puta bila lijepo popunjena. Prije početka utakmice prigodom predstavljanja gledatelji su velikim pljeskom pozdravili bivšeg hrvatskog izbornika, danas trenera Metalurga. Istovremeno su ih igrači obiju momčadi darivali prigodnim majicama.

 

Prvi napad imao je Nexe ali ga Celebi nije iskoristio. Poveo je Metalurg i minimalno vodstvo održavao nakon tri poravnanja Nexea. Serijom četiri u trinaestoj minuti Nexe prelazi u osjetnije vodstvo(6:3). U jednom trenutku razliku su povećali(+4) no Metalurg se nije dao i poluvrijeme zaključio s dva pogotka zaostatka. Za istaknuti je kako je Metalurg imao „crnu rupu“, od pete do sedamnaeste minute nije postigao pogodak. 

 

Prvih osamnaest minuta drugog poluvrijeme bilo je fantastično. Nexe je postiglo deset a primili tek dva pogotka, jedan u tridesetšestoj a drugi u četrdesetpetoj. Pogotkom Crnića ostvarena je najveća razlika +10(22:12). To se još jednom dogodilo nakon čega se ušlo u mirniju završnicu. Metalurg se donekle sredio i na kraju stigao na šest pogodaka zaostatka.   Trener Kordi je prigodu za igru dao svim igračima a po jedno poluvrijeme na vratima su bili Lelić i Juzbašić. I iskusni trener Červar pokušavao je izmjenama  nešto preokrenuti ali je sve bilo uzalud. Nexe se pokazao kvalitetnijom momčadi koja je zasluženo pobijedila. Za to su nagrađeni velikom pljeskom zadovoljnih gledatelja. 

 

SEHA GLJT, 17. kolo - Nexe – Metalurg 25:19(12:10)

Našice - ŠŠD Kralja Tomislava. Gledatelja 1400.

Suci: Amar Konjičanin, Dino Konjičanin, Delegat: Vladimir Jović (BiH). 

 

Nexe: P. Lelić(3+1), Gadža, Crnić 2, Mrđenović 1, Barišić-Jaman 1, Tomas, Juzbašić(4+2), Jurjević 3, Sokolić 3, Nuić, Božić-Pavletić 3, Sakić 1, Vegar, Oroz 5, Celebi 5/2, Herceg 1.

Trener Zdenko Kordi.

 

Metalurg: Efendić(1), Golubović 1, Ojleski, Boj.Madjovski, Kosteski 2, Manaskov 5/1, Buvinić 3, Mitrevski, Kukoski 1, Krstevski, Bor. Madjovski 1, Vojvodić 1, Peshevski 1, Djukić 1, Vrgoč, Stojanović 3.

Trener Lino Červar.    

Sedmerci: Nexe 2/2.  Metalurg 1/4.  

Isključenja: Nexe 8 minuta(Mrđenović, Sokolić, Sakić, Celebi). Metalurg 6minuta (Mitrevski, Peshevski, Vrgoč.

Igrač utakmice: Karlo Oroz(Nexe).

 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.