bon2017 12

nexe1a

Četvrta sezona SEHA GSS lige bliži se kraju. Ove smo godine i tu napravili korak naprijed, bit ćemo sudionici završnog turnira u Veszpremu. Domaćin i Vardar su već u polufinalu, četvrtfinalni dvoboji biti će između Nexea i Meshkova te PPD Zagreba i Tatrana.

Drago mi je zbog toga. Svaki pomak, svaki iskorak igrača ili kluba je veliko priznanje, potvrda vrijednosti i rada te poticaj za dalje. Svima nama na veliko zadovoljstvo. Sudionici smo SEHA lige od njenog početka, svaku smo utakmicu shvaćali ozbiljno i igrali je maksimalno. Tako će biti i sutra protiv Borca. – kaže trener Gromova Zdenko Kordi.

Zdenko, u Banja Luci završavamo s prvim dijelom SEHA GSS lige…

Oni igraju samo SEHA ligu i pripremaju se za domaće prvenstvo. Takav ritam utakmica i tjedni ritam treninga omogućava im kvalitetan rad, dobru trenutnu formu i odlične rezultate u zadnje vrijeme. Oni su spoj iskustva i mladosti na visokom nivou. Kvalitetni i protivniku neugodni su posebno na domaćem terenu. Uvjerljivo su pobijedili Tatrana i Metalurga, borili se protiv PPD Zagreba do samoga kraja. U pozitivnom su nizu i to maksimalno moramo poštovati. Igramo u gradu rukometa, Borac je bivši prvak Europe, očekuje nas ugodno popunjena dvorana i dobra rukometna atmosfera. Očekujem dobru i kvalitetnu utakmicu. Pokušat ćemo što duže igrati naše principe u obrani i napadu, težiti kvalitetnom pomaku u odnosu na utakmice prije.

Zdravstveni karton…

Nemamo nekih većih zdravstvenih problema, tek nekoliko udaraca iz proteklih utakmica. Sastav ćemo znati pred polazak.

Nakon trenera pred mikrofon je stigao i Josip Božić Pavletić.

Jopa, ostvaren je još jedan veliki rezultat, Nexe će u Veszpremu igrati završni turnir SEHA GSS lige.

Ovo je šlag na kraju ovoga dijela sezone. Nismo se tome nadali, ali smo kvalitetom uspjeli doći do ovog rezultata. Velika je to stvar i za nas igrače i za klub, ali i veliki poklon našim navijačima za sve što su ove godine napravili. Znamo tko je sve ispred nas i znamo s kim ćemo igrati. To su sve vrhunske europske momčadi i biti u tom društvu je velika čast. Utakmicu protiv Meshkova želimo odigrati na 200 posto, tražit ćemo priliku za prolaz u polufinale.

Do te utakmice još ima vremena, a ono što nam prvo slijedi je gostovanje u Banja Luci kod Borca. Utakmica koju, bez obzira na sve, shvaćamo maksimalno ozbiljno…

Ma, normalno. Nema nikakvog kalkuliranja. Pripremamo se za tu utakmicu, želimo pobijediti, želimo nove bodove. Biti će teško jer Borac je odlična ekipa. Imaju nekoliko iskusnijih igrača i nekoliko mlađih koji su odlično spojeni u cjelinu. Opasni su sa svih pozicija iako najveća opasnost prijeti s vanjskih pozicija. Mi moramo odigrati kako znamo, moramo biti pravi svih 60 minuta.

Utakmica Borac-Nexe počinje sutra u 20.55 sati uz prijenos na RTRS-u i Areni 2. To je ujedno i posljednja utakmica prvoga dijela lige.
Nakon nje ostaje još završnica koja se u Veszpremu igra od 25. do 29.ožujka.
Utakmica četvrtfinala Nexe-Meshkov igra se u srijedu (25.3.) u 17.45. 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.