bon2017 12

nexe2a

Završnica četvrte sezone SEHA GSS lige počinje u srijedu u Veszpremu utakmicama četvrtfinala. Nexe i Meshkov snage će odmjeriti u 17.45, a utakmica PPD Zagreba i Tatrana počinje u 20.15. Pobjednici će u petak igrati polufinala. Prvi protiv Vardara, drugi protiv Veszprema. Finale je u nedjelju u 18 sati. Sve se utakmice igraju u Veszprem Areni i sve će utakmice biti u TV prijenosu, kod nas na Areni. Hrvatska ove godine prvi puta ima dva predstavnika na završnici što je još jedan veliki uspjeh našeg rukometa. I Nexe i PPD Zagreb ove su sezone već ostvarili vrhunske rezultate u europskim natjecanjima, u Mađarskoj i jedni i drugi imamo priliku za dodatnu nadogradnju. Nama je ovo premijerni nastup na završnici, rezultat je to i kruna velikog rada tijekom sezone. Lijepo je biti dio odabranog društva, kreme SEHA lige.

 

Kakva su očekivanja i o čemu se razmišlja u našoj svlačionici uoči puta u Mađarsku reći će vam trener Zdenko Kordi.
Ovo je još jedan izazov i priznanje svima. Prvi smo se put plasirali na završnicu SEHA lige. Dio smo odabranog društva i to je velika čast. U utakmicu protiv Meshkova ulazimo razmišljajući prvenstveno o svojoj igri. Želja nam je iz utakmice u utakmicu igrati bolje, želimo što duže držati koncentraciju i kvalitetu igre. Momčad Meshkova nam je dobro poznata, to je izuzetno kvalitetna ekipa, reprezentacija Bjelorusije pojačana reprezentativcima još nekih država. Protivnik za svaki respekt i poštovanje. No, mi imamo svoj cilj i svoje želje. Na završnom turniru želimo ostvariti što bolji rezultat.

 

…pivot Marin Sakić…
Igramo protiv vrlo nezgodne momčadi protiv koje smo uvijek teško igrali. No, pokazali smo im zube na posljednjoj utakmici u Osijeku. Čvrstina je njihov zaštitni znak pa na nju moramo adekvatno odgovoriti. Imaju odlične pojedince, kvalitetne i iskusne. Oni su svakako favoriti, ali mi se nećemo predavati. Igramo jednu utakmicu na neutralnom terenu…

…i lijevo krilo Tomislav Nuić
To nam je velika nagrada za sve što smo napravili tijekom sezone. Na završnicu idemo opušteno, bez imperativa. Dat ćemo sve od sebe protiv Meshkova, pokušat ćemo im pomrsiti račune. Ovo nam je još jedna odlična prilika za pripremu uoči početka domaćeg prvenstva koje nam je ipak najvažniji dio sezone.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.