bon2017 12

nexe1

SEHA Gazprom liga, 4.kolo
ŠD OŠ kralja Tomislava, Našice
Gledatelja: 750
Suci: Dimitar Mitrevski i Blagojče Todorovski (obojica iz Makedonije)
Delegat: Dragan Nachevski (iz Makedonije)

RK NEXE: Lelić (6 obrana), Šipić 4, Koncul, Leban 4, Eter 1, Zrnić 2, Mrđenović, Barišić Jaman 7, Manci Mičević, Sršen 1, Buvinić 3, Jelinić, Rotim, Lavrič, Tomić 2, Pilipović (3 obrane).
Trener: Hrvoje Horvat

RK GORENJE: Cehte 4, Medved 3, Haseljić, Ovniček 2, Ferlin (14 obrana), Grebenc, Vujović, Potočnik 3, Golčar, Markotić 1, Verdinek 1, Kleč 2, Zaponšek, Tajnik 1, Brumen 3, Pejović 4.
Trener: Željko Babić

SEDMERCI: Nexe 3/4 (Barišić Jaman 3/3, Zrnić 0/1), Gorenje 2/2 (Medved 1/1, Brumen 1/1).
ISKLJUČENJA: Nexe 6 minuta (Mrđenović, Lavrič, Tomić), Gorenje 4 minute (Markotić, Verdinek).

 

Atmosfera je u dvorani bila odlična. Od prve do posljednje minute naši su navijači bodrili Gromove. Bili dodatni vjetar u leđa. I njima svaka pohvala. Igračima smo je već izrekli, ostavili su srce i dušu na terenu.

nexe2

Utakmica je bila humanitarnog karaktera, cjelokupan je prihod od prodanih ulaznica namijenjen obitelji prerano preminulog Josipa Pavlusa, dugogodišnjeg predsjednika Športske zajednice grada Našica i velikog prijatelja rukometnog kluba Nexe.

Hrvoje Horvat, trener Nexea

Ponovo smo nervozno započeli utakmicu, to je bilo vidljivo u propuštenim zicerima i tehničkim pogreškama. Ovo već treći put u četiri utakmice da protivnički golman protiv nas bude najbolji pojedinac susreta. Nije ovo bila lijepa, ali je bila zanimljiva utakmica s puno borbe. Obje su momčadi bile blizu pobjede.

Saša Barišić Jaman, RK Nexe

Nismo zabili iz nekih izglednih situacija i na tome moramo dodatno raditi. Slažem se, obje su momčadi imale priliku za pobjedu. Vjerujem da ćemo igrati bolje u nastavku sezone.

Željko Babić, trener Gorenja

Nadam se da su navijači uživali u utakmici. Mi smo napravili 14 tehničkih pogrešaka, to je jednostavno previše. Obje su momčadi mogle pobijediti. Pred nama je važna utakmica Lige prvaka (u gostima kod Dinamo Bukurešta op.a.) i vjerujem da ćemo igrati bolje.

Gregor Potočnik, RK Gorenje

Igrači Nexea borili su se tijekom cijele utakmice i na tome im čestitam. Mi smo napravili previše tehničkih pogrešaka i to moramo ispraviti u budućnosti.

Foto: Josip Ledinšćak

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.