bon2017 12

ruk1a

Nexe-Dubrava, srijeda u 19.00

Najvažnije natjecanje za rukometaše Nexea započinje sutra domaćom utakmicom protiv Dubrave. U Premijer Ligi za prvaka glavni će nam zadatak biti obraniti drugo mjesto te ponovno osigurati nastup u SEHA Gazprom ligi te EHF Kupu.

 

Do sada smo prošli manje stresna natjecanja u kojima smo se dokazivali te napredovali. Sutra nam počinje doigravanje za prvaka u kojem moramo pokazati što smo naučili tijekom sezone te osigurati europsku scenu za slijedeću sezonu. Želimo ponoviti lijepu priču koju smo imali u SEHA ligi i EHF Kupu. – kaže naše desno krilo Josip Crnić.


Josipe, lagano nam sigurno neće biti. Zagreb je favorit, a svi ostali žele naše drugo mjesto…
Da. Zagreb je naravno najveći favorit za titulu, a mi i ostali im tek možemo otežati put ka novom naslovu. Svake godine netko napada našu drugu poziciju. No, ona je naša zadnjih šest godina i mi je ne mislimo nikome predavati. Moramo dokazati kako nismo bez razloga bili na završnici SEHA lige i u skupinama EHF Kupa. Kvalitetu imamo, samo je trebamo sada i potvrditi.

 

Dubrava nam nikada nije bila lagan protivnik, i ove su sezone u prvenstvu potvrdili svoju kvalitetu…

 

To je istina. Oni igraju prema principima svoga trenera, koje je on prakticirao tijekom igračke karijere – sve kreće od vanjskih igrača i pivota. To su glavne snage njihove momčadi. Ipak, u svim će se utakmicama nešto pitati i nas. Posebno na utakmicama u Našicama. Moramo biti agresivni i maksimalno koncentrirani, moramo se postaviti kao da je u pitanju bilo koja europska utakmica i potvrditi još jednom kako smo mi druga hrvatska ekipa iza Zagreba.

 

Povratkom u Našice imali smo prekrasnu navijačku priču. Bilo bi odlično to ponoviti i na utakmicama prvenstva Hrvatske…

 

Naravno. Očekujemo ponovno pune tribine i gromoglasnu podršku. Vjerujemo kako i naši navijači shvaćaju važnost ovih utakmica i kako će nas bodriti i dalje. Njihova nam podrška i pomoć sada treba najviše. Svi će željeti pobijediti Nexe. I Varaždin i Poreč i Dubrava i Umag. Ukoliko to svi, i klub i navijači, ne shvatimo ozbiljno, mogli bi biti u problemima. Ipak, mislim kako smo svi dovoljno pametni i dobro znamo što trebamo napraviti. Pozivam sve naše navijačice i navijače na sutrašnju utakmicu. Uživat ćemo zajedno u odličnom rukometu i našoj pobjedi.

 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.