reklamavelika2015a

rukomet1
Vrijeme leti prebrzo. Već je kraj svibnja, tek tri utakmice dijele rukometaše Nexea od završetka još jedne uzbudljive sezone. Ulazimo u samu završnicu, dolazi vrijeme konačne odluke. 

Marin Sakić danas je pred mikrofonom, tema ima dosta pa krenimo redom.

Saka, tri su kola do kraja Lige za prvaka, pred Gromovima su još dva gostovanja (Gorica i Dubrava te utakmica protiv Umaga u Našicama)…

"Rukometno gledano, bolja smo momčad od sva tri slijedeća protivnika. No, znamo svi kako je teško igrati u gostima. Gorica, naš prvi protivnik (subota, 19 sati), je odlično organizirana ekipa s kojom smo se mučili u Našicama. Trenutačni nam je fokus upravo na tu utakmicu, sada nam je samo Gorica u glavama. Želimo odigrati na najbolji mogući način, koncentrirano u obrani i uz što više kontra napada. Naš je stav jasan – želimo sve tri pobjede, a idemo korak po korak, utakmicu po utakmicu."

Tempo je žestok – subota, nedjelja, srijeda

"Mali nam problem predstavljaju ozljede odnosno činjenica da nekih igrača nije bilo neko vrijeme. Ali i bez obzira na to, spremni smo na ovakav ritam utakmica, možda nam tako i više odgovara. U maksimalnom tempu želimo završiti sezonu. Svi ćemo se zajedno kvalitetno pripremiti za sva tri izazova."

Težimo ostvariti barem dvije pobjede kako bi potvrdili drugo mjesto…

"Da, to bi mogli ostvariti već za vikend pobjedama u Gorici i doma protiv Umaga. Na taj bi način ostvarili i najvažniji cilj – bili bi ponovo drugi u Hrvatskoj. Naravno, želimo pobjedu i u Dubravi. Želimo ostvariti osam pobjeda u deset utakmica, želimo potvrditi kvalitetu. Vjerujem da ćemo u tome i uspjeti."

U nedjelju nas očekuje i posljednja domaća utakmica protiv Umaga. Besplatnim ulazom se našim navijačima još jednom zahvaljujemo na podršci koju smo imali tijekom cijele sezone…

"Apsolutno! Naši su nas navijači pratili u velikom broju i ove sezone, tako je uostalom bilo i prijašnjih godina. Bili su naš osmi, deveti, deseti igrač. I ovo je jedan način zahvale za podršku koju smo imali s tribina. Sada završavamo četverogodišnji ciklus u kojem smo ostvarili jako puno uspjeha. Svi bi igrači i u nedjelju protiv Umaga (u 16 sati) željeli igrati pred punim tribinama pa pozivam sve naše navijače neka dođu na utakmicu u što većem broju."

Tvoj pogled na sezonu koja uskoro završava…

"Sezona je bila malo drugačija od prijašnjih jer smo na pola puta promijenili trenera. Gledam na ovu sezonu do studenog i od tad. Imali smo velika očekivanja na početku sezone. Žao mi je što se nismo plasirali u skupine EHF kupa, nedostajalo nam je malo sreće u ždrijebu. U SEHA Gazprom ligi smo ostvarili jako zapažene rezultate. Tu prije svega mislim na remi s Veszpremom, to je utakmica koja će sigurno naći posebno mjesto u povijesti kluba. Bilo je tu još odličnih utakmica i u Našicama i na gostovanjima. Ostaje nam gorko-slatki okus iz finala Kupa Hrvatske. To je najveći žal ove sezone, žal što nismo uspjeli uzeti trofej. Bili smo toliko blizu i jako se potrošili na toj utakmici pa se sve to odrazilo i na neke utakmice prvenstva koje su došle poslije. No, kada realno pogledamo na sve, mislim da je ovo bila jako uspješna sezona koju sada trebamo okruniti s drugim mjestom Lige za prvaka. Bio bi to najbolji završetak za sve nas."

Tri izazova do kraja:

Gorica-Nexe (subota u 19 sati),

Nexe-Umag (nedjelja u 16 sati) i

Dubrava-Nexe (srijeda u 19 sati).

I gotova sezona. Još jedna uspješna, sigurno!

Izvor: RK Nexe

 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.