bon2017 12

nexe1a

Dan uoči važne prvenstvene utakmice protiv Varaždina, rukometaši Nexea posjetili su Osnovnu školu Dore Pejačević i Srednju školu Izidora Kršnjavog u Našicama.

Mlađa djeca iz 2.c (učiteljica Marina Mihalj) te nešto starija iz 3.c (učiteljica Ranka Jerković) bili su ugodno iznenađeni dolaskom Perice Lelića, Luke Sokolića, Marina Sakića i Can Çelebija. Razgovaralo se o svemu, od veličina cipela do prehrane, a naravno najviše o utakmici.

 

Rukometaši su također posjetili i srednjoškolce te uz domaćina profesora Gorana Kneževića, bili u 4. Elektro razredu na satu matematike kod profesorice Renate Pintar.

„Nakon razigrane djece i laganog druženja u osnovnjaku, tu su nas dočekali čudni hijeroglifi na ploči, integralni razlomci i ozbiljna lica srednjoškolaca. Iako smo u OŠ Dora Pejačević bili spremni zamijeniti se s klincima pa sjesti ponovno u školske klupe, u srednjoj smo školi tu ponudu odbili i nestali kao vjetar. Ekipa iz 4.Elektro potvrdila je dolazak na utakmicu, glasovi i dlanovi se neće štedjeti.“ – rekli su našički rukometaši.

 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.