bon2017 12

zdenko kordi našice

Kako smo saznali prije nekoliko trenutaka od glasnogovornika RK Nexe, Zdenko Kordi više nije trener prve momčadi rukometnog kluba Nexe.

Nekoliko riječi o svemu rekao je predsjednik rukometnog kluba Nexe Josip Ergović,

„Rukometni klub Nexe ima ambiciju biti uz bok najboljima. Ove smo sezone ljestvicu podignuli visoko, a rezultati su slabiji od naših očekivanja. Smatramo kako možemo i moramo bolje. Trener Kordi i ja smo danas razgovarali i dogovorili se kako je jedini način ostvarenja pozitivnih rezultata promjena trenera. Trenutačno ne možemo raditi velike promjene u momčadi. Ime novoga trenera ne znamo, očekuju nas razgovori i uskoro ćemo informirati sve o našoj odluci. Do tada će vršitelj dužnosti trenera prve momčadi biti pomoćni trener Franjo Lelić.
Zdenko Kordi je u rukometnom klubu Nexe od 2008. godine prvo kao športski direktor, a onda i kao trener prve momčadi. Ja mu se zahvaljujem na predivnoj i uspješnoj suradnji. Vjerujem kako ćemo u nekom obliku surađivati i u budućnosti.“


Zdenko Kordi postao je trener prve momčadi Nexea u srpnju 2013. godine, a Gromovi su u tom razdoblju bili tri puta viceprvaci Hrvatske, finalisti HR kupa (2015.), sudionici F6 SEHA Gazprom lige (2015.) te prvi hrvatski klub koji je zaigrao u grupnoj fazi EHF kupa (2015.). Kao trener RK Nexea, Zdenko Kordi je bio proglašavan najboljim trenerom Hrvatske, Osječko-baranjske županije te grada Našica.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.