bon2017 12

nexe2a

Sutra po bodove u Dubravu

Iza nas je prvih pet kola doigravanja za prvaka Hrvatske, na pola smo puta.

Rukometaši Nexea ostvarili su tri očekivane pobjede. U Našicama su pobijeđeni Dubrava, Varaždin i Umag. S gostovanja smo se vratili praznih ruku. Očekivano iz Zagreba, prvak je ipak bio prejak. I neočekivano iz Poreča. Ti bi nam bodovi dobro došli, ali izgubili smo ih potpuno zasluženo. Borba za drugo mjesto za sada je neizvjesna, uz nas po tri pobjede imaju i Varaždin i Poreč. U nastavku će svakako biti zanimljivo. Već sutra nas očekuje još jedna u nizu važnih utakmica u kojoj nemamo pravo na krivi korak.

„ Da,sutra počinje drugi dio doigravanja za prvaka. Očekuje nas gostovanje kod zagrebačke Dubrave. Sve znamo, sve nam je jasno! Sutra nas zanima samo pobjeda i za to se i pripremamo. Puni smo motiva i jedva čekamo sutrašnji dvoboj – kaže Marin Vegar, jedan od stožernih Gromova ove sezone kako u obrani tako i u napadu.

Marine, na osnovu iskustva iz prve utakmice, kako ti se čini sutrašnji protivnik?

„ Dubrava je vrlo dobra i mlada momčad. Kvalitetno su posloženi na svim pozicijama. Igraju lijep rukomet i vrlo su neugodni, posebno na svom terenu. Morat ćemo biti maksimalno koncentrirani kako bismo osvojili vrlo važne bodove za nastavak natjecanja. Obrana je ključna u svakoj utakmici, tako će biti i sutra. Iz dobre i kvalitetne obrane dobiti ćemo prilike iz kontre i polukontre pa će nam biti lakše u napadu.

Nakon prvih pet kola imamo tri pobjede i dva poraza. Kako si zadovoljan na polovici puta?

„ Da smo pobijedili u Poreču situacija bi bila odlična, ovako smo si sami malo zakomplicirali situaciju. Do kraja prvenstva moramo biti na 100 posto kako bi obranili drugo mjesto prema kojem prijete Varaždin i Poreč. No, sve ovisi o nama samima i ja ne sumnjam u našu momčad. Idemo utakmicu po utakmicu do kraja.

Prva je dakle sutra u 19 sati u športskoj dvorani Dubrava.
Važnost utakmice svima je jasna. Bodovi su imperativ.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.