bon2017 12

navijaci rknexe nasice

Na radost svih ljubitelja rukometa i kluba RK Nexe, danas je u gradskoj vijećnici grada Našica napokon osnovana udruga pod nazivom „Navijači RK Nexe Našice“. Ovoj osnivačkoj skupštini bili su uz inicijatore, prisutni i veliki dio igrača RK Nexe kluba na čelu s njihovim trenerom Zdenkom Kordijem i ostalim vodstvom.

navijaci rknexe nasice2

Na skupštini na kojoj su sve točke usvojene jednoglasno, izabran je i prvi predsjednik Zdenko Lovrić, dok su za potpredsjednicu izabrali Martinu Barba, za tajnicu Katarina Vuković i za blagajnicu Silviju Vuković.

navijaci rknexe nasice4

„Sigurno da je to dobar potez, hvale vrijedan i za svaku drugu pohvalu. Rukometni klub Nexe ima veliki broj gledatelja koji ih uvijek redovito prate, navijaju na utakmicama, a ovo je pokušaj da se ovo sve i organizira i na neki način bude još kvalitetnije i bolje. MI ćemo im biti na raspolaganju i nadamo se kako ćemo imati dobru suradnju i naravno da ćemo i mi sa naše strane pružiti našim navijačima podršku koliko god im je to potrebno.“ – rekao je trener rukometnog kluba RK Nexe Zdenko Kordi.

Par riječi zahvale za vrijeme skupštine, ali i nakon nje rekao je i novi predsjednik Zdenko Lovrić.

navijaci rknexe nasice3

„Moram reći da me je imenovanje pomalo i iznenadilo, ali moram priznati i da je to iznenađenje bilo i ugodno s obzirom da sam uvijek u prvom redu. Već nekoliko godina nisam niti jednu utakmicu propustio i redovito pratim klub jer smatram da je to nešto vrlo vrijedno što imamo u našem gradu. Sada ćemo i mi kao navijači pokušati dati jedan obol cijelom tom uspjehu kluba. Naravno, navijače smo mi uvijek imali, ali je nedostajala jedna formalna organizacija, kao što je samo navijanje, odlazak na natjecanja i slično. Znamo da sada imamo puno utakmica koje ćemo igrati u blizini, pa vjerujem kako ćemo ovako organizirani to moći kudikamo bolje pratiti.“ – rekao je Zdenko Lovrić.

Za kraj nekoliko riječi rekla nam je i vjerna navijačica i okosnica svega ovoga, Silvija Vuković, bez koje vjerujemo do osnivanja ove udruge ne bi niti došlo.

navijaci rknexe nasice6

„Oduvijek mi je bila želja da budemo tako udruženi, da to sve bude registrirano i prema nekim uvriježenim pravilima, kako ih među ostalim imaju i mnogi drugi. Na to smo nažalost dugo čekali, ali sam se ipak odvažila napraviti taj korak i učiniti to što smo danas evo i postigli. Do ovoga svega sigurno ne bi niti došlo da nisam imala podršku Ivana Ćosića koji mi je prije nekoliko godina dao prijedlog i koji me je na neki način ohrabrio u svemu, kao i moja prijateljica Martina Barba koja me je u svemu podržala. Nakon toga, i mnogo vremena krenula sam u sve to i na moju radost dobila sam i podršku kluba, predsjednika Josipa Ergovića kao i velikog broja gledatelja koji su uvijek govorili da bi i sami željeli postati i službeno navijači.“ – rekla je među ostalim Silvija Vuković.

bricks2016

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.