bon2017 12

ruk1

Subota, 19 sati, našička športska dvorana. 10.kolo Lige za prvaka, utakmica Nexe-Poreč. I velika fešta. Navijačko-gurmanski šator od 17.30 uz tamburaše. Ulaz na utakmicu je slobodan. Nakon utakmice uslijedit će dodjela pehara i medalja za osvojeno drugo mjesto u Hrvatskoj te zajedničko slikanje igrača i navijača – naša milenijska fotka!

I onda nastavak fešte u šatoru…

Još jedan info pa prelazimo na razgovor – svi će igrači sutra (četvrtak, 11sati) sudjelovati u početku obnove igrališta našičke Srednje škole Isidora Kršnjavog te promociji projekta NE DOKOLICI, DA ŠPORTU!

A sada – pomalo o svemu – s trenerom Gromova, Zdenkom Kordijem.

Zdenko - zdravlje…

„Dobro je sada. Drago mi je što postoji briga ljudi. Liječnici su rekli kako je uredu. Ima tu svega. I umora i stresa, iscrpljenosti. Ova je sezona bila stvarno zanimljiva i naporna. Možda, malo crnog humora – govorio sam negdje početkom natjecanja u EHF ligi kako nas očekuje gadan ritam i tko preživi, pričat će. Preživjeli smo. Hvala Bogu, za sada sam dobro.

Sezona, najbolja u povijesti kluba, završava feštom u subotu…

„ Sezona zaslužuje detaljniju analizu i komentar. Bila je izuzetno uspješna i kvalitetna. Na sva četiri fronta! Jako smo zadovoljni i to zadovoljstvo želimo u subotu podijeliti s našim navijačima koji nam jako puno znače. Želimo sezonu završiti zajedno na najbolji mogući način. Očekuje nas vrlo ozbiljna utakmica na kraju. Poreč je ozbiljan protivnik i tako ga i shvaćamo. Želimo odigrati kvalitetnu utakmicu i zajedno s navijačima staviti točku na i ove uspješne priče.

Biti će vremena za analize, ali osobno mislim kako je od svih vrhunaca tijekom sezone najviši bio upravo ovaj u Varaždinu. U najvažnijoj utakmici sezone bili smo najbolji…

„ Analizu spominjem najviše zbog svih zamki koje smo imali tijekom sezone u sva četiri natjecanja. Trebalo je ukomponirati niz stvari na putu do uspjeha. Već se u jesen pokazalo kako smo na dobrom putu iako je bilo i dosta negodovanja. Početkom doigravanja za prvaka Hrvatske bilo je i nepovjerenja, mnogi su komentirali kako smo pali i više se nećemo dići, kako se ekipa istrošila. Možda je tu bilo i neke istine, ali smo na kraju ipak pokazali tko smo i što smo. Već se na završnici Kupa pokazalo kako imamo kvalitetu koju smo pokazivali tijekom sezone. To smo u pravom trenutku i na najbolji način dokazali u nedjelju.

Naši su navijači posebna priča. Ove smo godine imali vrhunsku kemiju…

„ Da, tako je. U Osijeku smo se borili za svakog gledatelja, nije baš išlo. Kada smo se vratili u Našice reakcija je bila fenomenalna, svi smo bili ugodno iznenađeni. Puna dvorana, glasna podrška, bezbroj djece i roditelja na terenu poslije utakmica…A ovo što smo doživjeli u Varaždinu –fantastično! Masa ljudi koje sam vidio na i poslije utakmice toliko su me oduševili da sam ostao bez riječi. I atmosfera koju smo imali na toj utakmici!! Za pamćenje! Svima bih se i ovom prilikom zahvalio. Ne samo za navijanje nego i za iskreno veselje koje su pokazali. Nema tih riječi kojima bih izrazio svoje oduševljenje reakcijom publike.

Posebna pozivnica za subotu…

„ Pozivnica svima za subotu – za našu prekrasnu publiku, navijače i ljubitelje rukometa iz Našica i okolice. Dođite u što većem broju i budite dio lijepog rukometnog događaja. Želimo zajedno, sretni i veseli, proslaviti sve dobro što smo napravili ove sezone.

Što donosi slijedeća sezona? Većina igrača već je potpisala produženje ugovora…

„ Rekli smo kako nam nije cilj mijenjati puno igrači nego zadržati veći dio igračkog kadra. Svaka sezona donosi određene promjene, to je jasno. Neke smo stvari već odradili, a sada ćemo sjesti i definirati prije svega pravac djelovanja. Razmišljanje je kako treba napraviti analizu zadnje dvije godine i odlučiti kako ćemo dalje. Na osnovu toga ćemo do kraja definirati igrački kadar za slijedeću sezonu.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.