bon2017 12

ruko1

Našice - ŠŠD Kralja Tomislava. Gledatelja 2500. Suci: Sašo Krkačev, Gjoko Kolevski(Makedonija). Delegat Dragan Nachevski(Makedonija).  

Nexe: P. Lelić(7), Gadža, Eter 2, Mrđenović 3, Barišić-Jaman 4, Zrnić 1, Juzbašić(3+1),  Sršen 1, Sokolić 3, Nuić, Božić-Pavletić 1, Sakić, Halilković, Vegar 3, Nenadić 2, Herceg 1.

Trener Zdenko Kordi.

Veszprem: Gulyas 3, Ivancsik 1, Schuch, Ilić 5/2, Palmarsson 1, Mikler(8), Nillson 5, Ugalde 3, Marguč 6, Rodriguez, Terzić, Alilović(3), Sulić 5, Lekai 3, Slišković 3.

Trener Javier Sabate Caviedes.  

Sedmerci: Veszprem 2/3.

Isključenja: Nexe 6 minuta (Gadža, Sokolić, Nuić 2). Veszprem 6 minuta (Schuch, Marguč, Terzić 2).

Igrač utakmice: Renato Sulić(Veszprem).

ruko2

Kao što se i očekivalo dvorana Kralja Tomislava bila je ispunjena do posljednjeg mjesta. Mađarski prvak Veszprem po prvi puta je gostovao u Našicama a njegova dobra igra i pobjeda u Zagrebu bila je pravi mamac za gledatelje. Lijep ugođaj, korektno navijanje i vrlo dobar rukomet. Posebno od strane mađarskog prvaka, koji je nakon manje od dvadeset četiri sata od susreta s hrvatskim prvakom igrao maksimalno ozbiljno od početka do kraja, posebice u drugom dijelu u kojem je primio svega deset pogodaka. Stječe se dojam kako su igrači Nexea bili pomalo impresionirani, jednostavno nisu našli načina kako se oduprijeti kvalitetnijem sastavu Veszprema.

Početak utakmice i vodstvo Nexea preko Vegara. Nillson poravnava a Sokolić dovodi Našičane u novo vodstvo. Sa sedam metara poravnava Ilić a nakon isključenja Terzića Mrđenović za treće i zadnje (3:2) vodstvo na utakmici. Nakon isključenja Nuića dva pogotka Marguča i jedan Nilsona za preokret Veszprema. Iako s igračem manje Sokolić, nakon osam minuta „posta“, smanjuje. Nastavak s po dva pogotka Veszprema i jedan Nexea za osjetnije vodstvo (5:9). U dvadesetčetvrtoj minuti pogotkom Nexea zaostatak je samo dva(10:12) ali Mađari to brzo vraćaju natrag i razliku još povećavaju. Na odmor šest pogodaka prednosti Veszprema.

Drugo poluvrijeme pogotkom je otvorio Ilić, kapetan Mrđenović postiže svoj treći pogodak a nakon toga serija četiri Veszprema. Razigrao se najbolji igrač susreta bivši hrvatski reprezentativac Sulić, za „šraubu“ kod svog četvrtog pogotka dobio je veliki pljesak korektne našičke publike. Malo pomalo razlika je sve veća, za petnaest minuta Nexe je postigao četiri a Veszprem jedanaest pogodaka(15:28).  Do kraja susreta igra dosta izjednačeno, nakon što su serijom tri (19:30) Našičani smanjili, i tri minute držali tu razliku, uslijedio je uzvrat za konačnu uvjerljivu pobjedu Vesprema.

Za kraj, ili je to trebalo reći na početku, našički su gledatelji velikim pljeskom pozdravili izlazak hrvatskih igrača koji nastupaju u redovima Veszprema, posebice Ivana Sliškovića, ne tako davno člana našičkog sastava.            

 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.