bon2017 12

nexe

Perica Lelić potpisao je novi, četverogodišnji ugovor s rukometnim klubom Nexe i ostaje na našem golu do ljeta 2019. Rezultat je to brzinskih pregovora s predsjednikom kluba Josipom Ergovićem.

 

Pero je i ove sezone bio važna karika momčadi. Dvije nominacije za Oskara zaslužio je obranama u Veszpremu protiv Balatonfuredija (EHF Liga) te u najvažnijoj utakmici sezone - onoj u Varaždinu (Premijer liga). U tek završenoj sezoni bio je i najbolji u SEHA Gazprom ligi u obrani sedmeraca, drugi u borbi s krilima te osmi po ukupnom broju obrana.  

 

„Odluka je bila vrlo jednostavna! Brzo sam se dogovorio s predsjednikom i potpisao novi četverogodišnji ugovor. Nije bilo nikakvih dvojbi. U Našicama sam već devet godina, ovdje je moja obitelj, ovdje mi se i sin rodio, ovdje je moj drugi dom. S veseljem sam produžio vjernost Nexeu. Mojoj su odluci pridonijeli i naši navijači koji su nas pratili gdje god smo igrali i koji su nam bili izuzetna podrška. Ovim potpisom zahvaljujem i njima na vjernosti. Uz sve navedeno, i prošla je sezona utjecala na odluku. Bila je to najbolja sezona u povijesti kluba i drago mi je što sam bio dio te priče. Također mi je drago što ću i u budućnosti biti dio ovako kvalitetnog projekta čije ambicije rastu iz godine u godinu. Pohvalno je što je Nexe zatražio wild card za kvalifikacije Lige prvaka i to je potvrda kvalitete rada i ambicija. Bez obzira što je to tek prva stepenica prema kremi europskog rukometa, lijepo je u istoj rečenici spomenuti rukometni klub Nexe i Ligu prvaka. To je posebna motivacija za sve – klub, navijače, grad i okolicu.“ - rekao je Perica Lelić

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

banner1

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.