bon2017 12

nogomet1

Jelisavac – Igralište Korea. Gledatelja 100.

Glavni sudac Filip Cindrić(Nova Gradiška). Pomoćni suci Zvonko Severinac(Nova Kapela), Robert Vukšić(Nova Gradiška). Delegat Tihomir Srnović(Požega). Strijelci: 1:0 – Pinter(22) k.u., 1:1 – Kiš(28), 2:1 – S.Kubala((36), 3:1 – Pinter(55) k.u., 3:2 – Bošjak(70). Opomenuti igrači Tomac(Vihor), Lugonja, Varga(Borac-Agrar).

Vihor: Banović, Pavlović, Kubala, Pinter, Da.Ćosić(od 89.Dervić), Tomac, Šoštarić, Potlovec, Tomić, Stranatić, Jović(od 35.S.Kubala). Trener Stjepan Mađarić.

Borac-Agrar: Petrović, Ezgeta, Šljokić, Rusmirović(od 88.Knežević), Kiš, Crnjanski(od 82.Patković), Malecki, Bošnjak, Radojčić(od 57.Manojlović), Kršić, Miljković. Trener nema.

Igrač utakmice: Marin Pavlović(Vihor).

Nogometaši Vihora su i drugi puta kao domaćini pobijedili. Ovoga puta teže nego se očekivalo. Borac-Agrar predstavio se kao dobra i čvrsta ekipa koja se do zadnjeg sučevog zvižduka nije predavala.

Vihor je poveo preko Pintera iz kaznenog udarca, nakon što je Pavlović srušen u izglednoj situaciji za pogodak. Borac je poravnao šest minuta kasnije iz dobre akcije i realizacije Kiša. Mladi Samir Kubala tek što je ušao u igru upisao se u strijelce. Pavlović je bio asistent i ovoga puta. Prošao je s desne strane, loptu ubacio do mladog Kubale i lopta je po drugi puta u mreži Borca.

Otvorena igra s obje strane nastavljena je i u drugom dijelu. Vihor dolazi do trećeg pogotka, po drugi puta s bijele točke. Pavlović je srušen u kaznenom prostoru, sudac Cindrić je bio veoma blizu događaja i procijenio je to za najstrožu kaznu. Pinter je i ovoga puta bio precizan. To nije obeshrabrilo igrače Borca, koji su prigovarali na prethodnu odluku glavnog suca, dvadeset minuta prije kraja, iz uigrane akcije, preko Bošnjaka postižu drugi pogodak. U igri u kojoj je Borac sve „karte“ stavio na napad Vihor je rezultat mogao i povećati. Ćosić je pogodio prečku a prigode su imali Pavlović i Kubala. Za ostanak tri boda u Jelisavcu pobrinuo se vratar Banović. Loptu, upućenu iz slobodnjaka s osamnaest metara, je izvadio iz devedeset“. Zaslužena pobjeda Vihora protiv vrlo dobre ekipe Borca.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.