bon2017 12

nogomet1

Jelisavac – Igralište Korea. Gledatelja 100. Glavni sudac Krešimir Sučić(Osijek). Pomoćni suci Karlović(Valpovo), Lacović(Osijek). Delegat Marko Zirdum(Slavonski Brod). Strijelci: 0:1 – Mirosavljević(28), 1:1 – Da.Ćosić(45), 2:1 – Purgar(54), 3:1 – Pavlović(82). Opomenuti igrači Stuparić, Da.Ćosić(Vihor), Čupić, Vajić(Vuteks-Sloga).

nogomet2

Vihor: Banović, Pavlović, Purgar, M.Kubala(od 37.Da.Ćosić), De.Ćosić, Pinter(od 23.Stuparić, od 66.S.Kubala), Tomac, Šoštarić, Potolovec, Stranatić(od 90.Čiš), Jović. Trener Stjepan Mađarić.

Vuteks Sloga: Živanović, Bokan(od 46.Rakić), Jelečki, Čupić(od 68.Kosić), Vajić, Spasić, Derajić, Sušić(od 88.Medaković), Carević(od 46.Abadžić), Mirosavljević(od 79.Bingulac), Glamočak. Trener nema.

nogomet3

Igrač utakmice: Ivan Purgar(Vihor).

nogomet4

Nogometaši Vihora su na startu lige, u kojoj imaju velike ambicije, ostvarili pobjedu protiv solidne momčadi Vuteks Sloge, koja se u Jelisavac nije došla braniti. To je potvrdila pogotkom u 28.minuti preko Mirosavljevića. Pet minuta prije toga igru je zbog ozlijede morao napustiti Pinter kojeg je zamijenio Stuparić ali nažalost i on, zbog istih razloga, morao iz igre. Vihor je poravnao u posljednjoj minuti prvog dijela, Danijel Ćosić, koji je osam minuta prije ušao umjesto Kubale, je s nekih dvadeset metara uputio pravi „projektil“ koji Živanović nije mogao zaustaviti.

nogomet5

Drugo poluvrijeme Vihor je krenuo puno odlučnije. Nakon izvedenog udarca iz ugla u gužvi se najbolje snašao Purgar i iz blizine pogodio mrežu. Sloga je i dalje nastavila otvorenom igrom, iz jedne akcije postigla je i pogodak koji nije priznat s obzirom da je postignut iz zaleđa. Zašto je robusni Pavlović doveden pokazalo se devet minuta prije kraja. Mladi Samir Kubala prošao je po lijevoj strani i loptu odložio Pavloviću koji je oštro uputio kraj i ovoga puta nemoćnog vratara Sloge. Do kraja susreta ništa se veliko nije dogodilo, za početak dobra igra i zaslužena pobjeda Vihora.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.