bon2017 12

lila1

Jučer je u mjestu Lila, a u organizaciji NK Lila organiziran tradicionalni 11. malonogometni noćni turnir.

Turnir je započeo oko 18 sati i trajao je čak do 2 sata u noći jer se i ove godine prijavio veliki broj ekipa. Na turniru je sudjelovalo 13 ekipa iz svih dijelova ove našičke regije, a nakon vrlo interesantnih utakmica prvo mjesto zasluženo odnijela je ekipa Oprema Barić koja je s vrlo uvjerljivih 4:1 svladala drugoplasirane ekipu Blesani. Treće mjesto osvojila je ekipa MAK d.o.o. dok su četvrti bili dečki iz ekipe Zastava 128.

lila2

Iako je vrijeme bilo u početku vrlo sparno i vruće, u noćnim satima je bilo stvarno vrlo ugodno kako za igru, tako i za sve ostale goste kojih je i ove godine bilo u velikom broju.

Isto tako moramo pohvaliti kako organizatore ovog turnira NK Lilu, tako i Udrugu žena Lila koja je uvijek pomaže oko ovakvih organizacija, a tu je bio i Mjesni odbor Lila te predstavnici Grada Našica koji su i ove godine bili jedni od supokrovitelja turnira.

Na samom kraju velike pohvale idu i svima onima koji su cijelo vrijeme održavanja turnira pekli janjce, prasce i ribe na rašljama koje su poseban specijalitet ovakvih događanja.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.