bon2017 12

nask1
Nastupom na turniru u Čepinu najmlađi igrači NK Našk zaključili su dugu i napornu sezonu! Bio je to, kako navode iz kluba, odličan nastup najmlađih igrača, a kruna svega i osvojeno 1. mjesto u konkurenciji 8 ekipa!

Ostvareni su sljedeći rezultati (skupina):

Nk Čepin - Nk "Našk" Našice 1:1 (strijelac Domagoj Smrček)

Nk Višnjevac - Nk "Našk" Našice 0:1 (strijelac Dominik Antolović)

Nk "Tomislav" Livana - Nk "Našk" Našice 0:5 (strijelci Dominik Antolović x3, Luka Stojanović i Niko Sambol)

Polufinale:

Nk "Croatia Đakovo" - Nk "Našk" Našice 1:2 (strijelci Dominik Antolović i Niko Sambol)

Finale:

Nk "Našk" Našice - Akademija "Chajo" 2:1 (strijelac Domagoj Smrček)

Nekoliko riječi o svemu rekao je Dražen Pavličić.

"Čestitam svojim igračima na prikazanoj igri i pokazanom zajedništvu kroz turnir! Nagrada je došla kao šlag na tortu za sve odrađene treninge i odigrane utakmice tijekom čitave sezone. Grad i klub predstavljali su sljedeći igrači:
Matej Grahovac, Niko Stošić, Dorian Ileš, Patrik Grabar, Domagoj Smrček, Leon Bakač, Luka Stojanović, Dominik Antolović, Niko Sambol, Ivan Puhanić i Matej Lukerić!

Može nas veseliti stvar što je turnir za 2006. godište, a mi smo nastupali s čak 6 igrača koji su mlađi (4 igrača 2007., 2 igrača 2008. godište.), te iz toga možemo zaključit da je potencijal prisutan, sad samo preostaje rad. Isto tako moramo spomenuti da iz naših redova dolazi najbolji pojedinac turnira odnosno igrač, a riječ je o Dominiku Antoloviću (2007. godište), te mu ovim putem čestitam!

Ovim putem se želim zahvaliti svim svojim igračima i njihovim roditeljima, igračima na trudu, zalaganju i ponašanju kako na treninzima, tako i na utakmicama, a roditeljima na podršci i isto tako na ponašanju za vrijeme utakmica, treninga i turnira!

Za kraj se želim još jednom zahvaliti svojim igračima što smo se rastali na najbolji i najljepši mogući način, naime završetkom jučerašnjeg turnira više nisam trener u Nk "Našk" Našice, te ih još jednom pozdravljam sve kao i njihove roditelje, te im želim puno sreće i uspjeha u njihovom daljnjem radu!"

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.