reklamavelika2015a

vihor1

Jelisavac – Igralište Korea. Gledatelja 100.

 

Glavni sudac Ivan Grepo(Osijek). Pomoćni suci Domagoj Gradištanac, Robert Batorek(Osijek).

Delegat Damir Ivanović(Slavonski Brod). Strijelci: 1:0 – S.Kubala(3), 1:1 – Bungić(5), 1:2 – Kulundžić(28), 2:2 – Dervić(90).

Opomenuti igrači Potolovec(Vihor), Menegoni, Kulundžić(Sloga).

 vihor2

Vihor: Knežević, Stranatić, Sambol(od 57.Da.Ćosić), Stuparić, De.Ćosić, S.Kubala(od 68.Dervić), Tomac(od 80.Kubica), M.Kubala, Šulava(od 46.Pinter), Šoštarić, Potolovec.

Trener nema.

Sloga: Kao, Bokan, Matijević, Menegoni, Lukšić, Ivanović, Kulundžić, Vlaović(od 82.Škramić), Severović, Bungić(od 89.Aleksić), Kovačević(od 63.Jurišić).

Trener Ivo Babić.

Igrač utakmice: Hrvoje Stuparić(Vihor).

vihor5

Vihor i Sloga, četvrti i treći na tablici, odigrali su dobru utakmicu koja je na kraju završila bez pobjednika. Sloga je bila blizu toga ali se i ovoga puta pokazalo da utakmica traje do zadnjeg zvižduka glavnog suca. A počelo je za Vihor više nego dobro. Mladi sedamnaest godišnji Samir Kubala prihvatio je loptu i sigurno postigao pogodak. Radost domaćih trajala je dvije minute. Na ubačenu loptu s desne strane nespretno je intervenirao vratar Knežević a Bungić poslao u mrežu. Sloga je do vodstva došla nakon što je lopta, upućenu od Kulundžića, pogodila jednog (Tomac) od igrača Vihora, promijenila smjer i prevarila vratara.

Drugo poluvrijeme Vihor je preuzeo inicijativu i opasno ugrožavao vrata Sloge. Kao što je na početku rečeno u zadnjim se trenucima „ukazao“ Dervić koji je loptu iz kornera glavom „zakucao“ u mrežu nemoćnog vratara Sloge. 

vihor4
vihor3

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.