reklamavelika2015a

cola1

U srijedu, 19.4.2017. u Našicama, odigran je malonogometni Coca-cola cup, a sve u sklopu Sportskih igara mladih čiji je moto ''Živimo život bez droge, jer droga uzima život.''

Od ukupno 13 prijavljenih ekipa na natjecanje je pristiglo 8 ekipa sa urednom dokumentacijom. U kategoriji kadeta (2002. i mlađi) od ukupno 8 prijavljenih nastupilo je 6 ekipa te se razigralo u dvije skupine. U skupini A Sokijevi pokemoni pobjedili su 2 utakmice, prvu MNK Podgorač rezultatom 3:0, te Dream Team rezultaom 4:0. MNK Podgorač te Dream team odigrali su 8:0 u korist MNK Podgorač. U skupini B Intruderi su pobjedili Napredak reultatom 2:0, ali obzirom da su izgubili na sedmerce od ekipe Džezeri završili su na 2. mjestu u skupini. Džezeri su pobjedili Napredak 3:2 te osvojili prvo mjesto u skupini B. Pobjednici skupina – Sokijevi pokemoni te Džezeri odigrali su finalnu utakmicu koja je završila rezultatom 10:0 (Mataija i Kopljar 2, Kaltenhbaher, Bečarević, Patača, Šalek, Zeba te Topolovec po 1) u korist Sokijevih pokemona, a iako su Džezeri imali odmor prije finalne utakmice, kvalita protivnika, manjak izmjena i opuštanje doveo je do visokog rezultata. U ovoj kategoriji možemo reći da je ekipa iz Feričanaca - Sokijevi pokemoni izdominirala i pokazala najveći kvalitet te turnir završila bez primljenog pogotka, odnosno gol razlikom 17-0.

cola2
U kategoriji juniora (1999. i mlađi) od 5 prijavljenih ekipa nastupile su samo dvije koje su odigrale finale i tako se plasirale na daljnje natjecanje na županijski razinu. Rezultat je bio 1:0 (Kostreš) u korist već dobro poznate ekipe Sportskih igara mladih - Džabalebaroša, a protivnik im je bila vrlo dobra ekipa CB Prestige.

Sokijevim pokemonima, Džezerima, Džabalebarošima kao i ekipi CB Prestige želimo puno uspjeha na sljedećoj, županijskoj razini natjecanja koja će biti održana u Osijeku, a nadamo se da će neka ekipa tamo izboriti i završnicu Sportskih igara mladih koja će biti održana u Splitu.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.