reklamavelika2015a

VIHOR1

Jelisavac – Igralište Korea. Gledatelja 150.

Glavni sudac Danijel Malić (Slavonski Brod).

Pomoćni suci Tomislav Katinić (Slavonski Brod), Zvonko Severinac (Nova Kapela).

Delegat Goran Samardžić(Vukovar).

Strijelci: 0:1 – Gregić(69). Opomenuti igrači Stuparić, Stranatić, Sambol(Vihor), Krstanović (Čepin).

Vihor: Knežević, Dervić (od 57. Stranatić), Stuparić, D.Ćosić, Tomac, Da.Ćosić, Kubala, Šulava(od 46.Sambol), Jović, Šoštarić, Potolovec, Jović.

Trener nema.

Čepin: Jakovljević, Arežina, Bilobrk (od 24.Cvetko), Goluža, Rolj, Nikolić(od 85.Agatić), Gregić (od 83.Mršo), Pačar, Grgić(od 56.Vratović), Krstanović, Bilandžić (od 89.Lamza).

Trener Igor Toth.

Igrač utakmice: Zvonimir Gregić(Čapin).

Derbi trećeg Vihora i vodećeg Čepina završio je minimalnom pobjedom Čepinčana, u utakmici u kojoj pravih prigoda za pogodak i nije bilo. Pogodak odluke polovicom drugog dijela postigao je Gregić koji je loptu šutirao prema vratima Vihora no ona se odbila od noge kapetana Potolovca i završila u mreži nemoćnog Kneževića. Vihor je u dvadesetoj minuti umalo došao do pogotka, Potolovec je izveo slobodan udarac ali Jakovljević krajnjim naporom loptu izbacio u korner. Tri minute kasnije došlo je do teške ozlijede stopera Bilobrka, prekid je trajao 18 minuta a isti je vozilom hitne pomoći završio u našičkoj bolnici. To je u mnogome ostavilo traga na obje ekipe, posebice na Čepinčane koji su ipak došli do dragocjene pobjede. Jelisavčani su, usprkos izostanka Pintera, i izlaska Šulave, bili potpuno ravnopravni tako da bi neodlučan rezultat bio najrealniji ishod ovog susreta.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.