bon2017 12

nogomet1

Našice – Gradski stadion. Gledatelja 100.

Glavni sudac Krešimir Vidačić (Osijek).

Pomoćni suci Marko Boban (Tenja), Marko Tomić (Gorjani).

Delegat Antun Perić (Osijek).

Strijelci: 1:0 – Knežević(20), 2:0 – Mikola830) ku., 3:0 – Mađaš(54), 4:0 – Grgačević (73), 4:1 – Bošnjak(88) ku.

Opomenuti igrači Purgar, Barišić, Bošković, Mađaš, Paradinović(Našk), Šljokić, Marinčić(Bobota-Agrar).

Našk: Piplica, Purgar,Barišić, Bošković, Grgačević, Knežević(od 70.Tomaš), Galinec(od 84.Jurić), Mađaš(od 80.Paradinović), Slivečko(od 60.Gašparić), Mikola(od 81.Bilogrević).

 

Trener nema.

nogomet2

Bobota-Agrar: J.Ezgeta, Rusmirović, M.Ezgeta(od 54.Knezović), Šljokić(od 54.Marinčić), Kiš(od 60.Lukić), Varga(od 70.Manojlović), Nedeljković, Bošnjak, Petković, Knežević, Mijatović.

Trener nema.

Igrač utakmice: Tomas Grgačević(Našk)

nogomet3

Prije početka susreta Naška i Bobote-Agrar odata je minuta šušnje za Alena Stramput, iznenada preminulog člana Izvršnog odbora Naška. Od početka susreta Našičani su ušli maksimalno borbeno kako bi došli do pobjede i bodova za mirniji nastavak prvenstva. Nakon dvadesetak minuta to su okrunili pogotkom, Mikola je uputio oštru loptu s lijeve strane, vratar Ezgeta odbio a mladi Knežević pritrčao i pospremio u mrežu. Sedam minuta kasnije isti s dva metra pogađa vratara. Grgačević je u tridesetoj minuti srušen u šesnaest metara a sudac Vidačić bez dvoumljenja pokazuje na bijelu točku. Realizator je Mikola no Ezgeta je zamalo to obranio.

Našičani su i drugo poluvrijeme nastavili u istom ritmu. Vrlo dobri Mađaš je s dvadesetak metara iznenadio vratara Etgetu i iznad njegovih ruku loptu poslao pod gredu. Petnaest minuta kasnije Tomaš loptom pronalazi Grgačevića koji se oslobađa obrambenog igrača i kraj nemoćnog vratara lopta je po četvrti puta u mreži Bobote-Agrar. Rezultat je mogao biti i veći da je Tomaš iskoristio dvije lijepe prigode. Boboćani, koji praktički cijelim susretom nisu ozbiljnije zaprijetili, počasni pogodak postižu iz opravdano dosuđenog kaznenog udarca kada je Bošković srušio njihovog napadača. Bošnjak je bio siguran, Piplica u jednu a lopta u drugu stranu.

 

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.