banner izzy2016

brezik3

Jučer je u Breziku u društvenom domu održana godišnja izvještajna skupština nogometnog kluba Brezik. Na skupštini se okupio veliki broj članova kluba kao i prijateljskih klubova te predstavnika grada Našica i okolnih mjesta.

Predsjednik kluba Ivan Nekić je podnio izvještaj o proljetnom djelu sezone 2015./2016. te sve o natjecanju u 2. Županijskoj ligi Našice. Također je bilo govora o sezoni 2016./2017. kao i o učincima seniorske koja se trenutno nalazi na 6. mjestu s osvojenih 15 bodova. Spomenute su i aktivnosti usko vezane za kluba, a među ostalim su svakako i rekonstrukcija zaštitnih mreža iza golova, nabava nove traktorske kosilice i kupnja televizora. NK Brezik je sudjelovao i u organizaciji dva boćarska turnira na travi, jedan povodom Proslave Dana Grada Našica, dok je drugi bio tradicionalni turnir u Breziku pod pokroviteljstvom Mjesnog odbora i NK Brezika.

brezik1

Među ostalim uvaženim gostima izvještajnoj skupštini su prisustvovali i predsjednik Gradskog vijeća Grada Našica Josip Miletić, potpredsjednik Hrvoje Šimić, predsjednik Mjesnog odbora Grada Našica Josip Matek te član izvršnog odbora Športske zajednice Grada Našica Dražen Ibriks.

Za napomenuti je svakako kako je nakon završetka sjednice uslijedila fina zakuska za sve sudionike koju su pripremili naši vrhunski kuhari – vaterpolisti.  

brezik2

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

banner310 2581a

gelo1

reklama310x258 1

banner22015

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.