bon2017 12

sredistenogometno1

Centralni dio gradske vijećnice bio je ispunjen brojnim nogometnim djelatnicima i uzvanicima, okupljenim na izvještajnoj skupštini Nogometnog središta Našice.

Istu je otvorio predsjednik Ivica VALENČAK koji se u kratkom izvješću osvrnuo na rad i rezultate u 2016.godini. O prevenciji na nogometnim igralištima prisutne je upoznao izaslanik Policijske stanice Našice Stjepan TOPOLOVEC, i sam jedan od sportskih djelatnika, trenutno u ulozi trenera NK Motičina.

Nakon što su bez ikakvih pitanja i primjedbi usvojena sva izvješća utvrđen je kalendar natjecanja koja su u ingerenciji Nogometnog središta. Finale Kupa između Đurđenovca i Feška odigrat će se 12 i 19.travnja. Natjecanje u ostalim ligama počinju kako slijedi: 2.ŽNL (19.3.), LS (26.3.), pioniri(25.3.), juniori/početnici(1.4.) i prednatjecatelji(21.4.). Na kraju obilnog dnevnog reda Skupština je izvršila izmjene i dopune statuta usklađujući ga sa pravnim aktima Županijskog i Hrvatskog nogometnog saveza.

sredistenogometno2

Dopredsjednik HNS-a i predsjednik Županijskog nogometnog saveza Ante VUČEMILOVIĆ ŠIMUNOVIĆ upoznao je prisutne s odlukama i promjenama koje se događaju u nogometnom sportu. Skupštini su se obratili predsjednik Gradskog vijeća Josip Miletić i predsjednik Športske zajednice Grada Našica Josip Pavlus. Svi su oni istaknuli kvalitetan rad i postignute rezultate Nogometnog središta Našice, koje okuplja velik broj mladih ali i sportskih djelatnika - entuzijasta koji svoje slobodno vrijeme (i novac) ulažu u rad klubova najbrojnije sportske asocijacije kao što je nogomet. Poseban naglasak dali su na izvanrednoj suradnji na liniji Nogometno središte – Županijski nogometni savez – Športska zajednica Grada Našica i Grad Našice.

Na skupštini su, a na temelju odluke Izvršnog odbora, uručena priznanja i to: Ivanu PURGAR (NAŠK) za najboljeg nogometaš, Josipu ČIMBURA (OMLADINAC (N) za najboljeg vratara, Marku ŽIGIĆ (FEŠK) za najboljeG trenera, Domagoju MARINIĆ za najboljeg nogometnog suca, Ivanu MOGUŠ za najboljeg delegata dok je nogometni klub VIHOR proglašen najboljim klubom u 2016. godini.

Priznanje za višegodišnji rad u nogometu dobio je Ivan JURIČEVIĆ (Šipovac), Ivan KOMAK, Mirko KORBAR, Srećko SOBODIĆ i posthumno Vinko ERGOVIĆ- GRGA za izniman doprinos razvoju i unaprjeđenju nogometa te posthumno Marko BILANDŽIĆ za životno djelo Nogometnog središta Našice. U IME NAGRAĐENIH se zahvalio Srećko Sobodić, novinar i dugogodišnji sportski djelatnik brojnih našički klubova i još uvijek aktualni glavni tajnik Športske zajednice Grada Našica.   

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.