reklamavelika2015a

vihor0

Ovog vikenda u prostorijama kluba NK Vihor Jelisavac održana je godišnja redovna izvještajna skupština.

Kao i većina skupštine koje se održavaju u ove dane početkom godine i ova je održana pred velikim brojem članova i navijača kluba kao i uvaženim gostima iz Našica i okolnih mjesta. Tako je iz Grada Našica prisutan bio gradonačelnik Stjepan Pintarić, ispred Športske zajednice Grada Našica Josip Pavlus, predsjednik Nogometnog središta Našice Ivica Valenčak, dopredsjednik Mjesnog odbora Jelisavac Bojan Kuric, predsjednik Matice Slovačke Vlado Hulak, predsjednik KUD-a I.B.Slovak Slavko Hulak te ostali uvaženi gosti i prijatelji kluba.

U nastavku skupštine detaljno je isnesen izvještaj o radu predsjedništva i trenera seniora, juniora i početnika kluba iz prošle godine te financijsko izvješće. Isto tako donesen je plan rada kao i financijski plan za 2017. godinu.

Ispred Grada Našica, predsjedništvo kluba NK Vihor Jelisavac pozdravio je i gradonačelnik Stjepan Pintarić koji je među ostalim naglasio kako ga raduje činjenica da je ovaj kolektiv tako dobro organiziran i da tako kvalitetno radi.

"Prije svega bih želio pozdraviti priču o novoj selekciji u klubu, a vezano za početnike i da ste to sve tako lijepo ugradili u plan rada u ovoj godini. Dakle, tu se radi o povećanju rada i sa početnicima, ali i sa juniorima i pionirima. Što se tiče ostalih rezultata, tu vas stvarno moram pohvaliti u ime Grada Našica. Imati takvu jednu kvalitetnu nogometu ekipu koja djeluje na području grada Našica je više nego odlično. Upravo zbog toga i u ime Grada, Gradskog vijeća još jednom velika hvala za sve što činite jer ste nam na ponos i diku. Naravno, moram naglasiti kako ćemo mi u Gradu Našicama i Gradskoj upravi biti dalje uz vas i vjerujem kako neće biti nikakvih problema u daljnjoj suradnji, a mi ćemo pomoći maksimalno koliko je to u našoj moći. Isto tako tu je dobra suradnja Grada Našica i Športske zajednice Grada Našica, te je ovo dobra prilika i za pohvaliti se da smo uspjeli u ovim teškim vremenima, ali vjerujući u bolje sutra, povećati sredstva za 200 tisuća kuna i osigurali sredstva za profesionalnog tajnika što će vjerujem i kroz te aktivnosti moći bolje pomoći svim klubovima na području Grada Našica pa naravno tako i vama. Naravno tu su i razni natječaji i fondovi, koji su sada i prioritet, iz kojih također želimo povući dodatna sredstva koja ćemo naravno usmjeriti u vrijedne kolektive kakav ste i vi." - rekao je gradonačelnik Stjepan Pintarić koji je za kraj naglasio kako je Grad Našice uvijek otvoren za suradnju i da će se pomoći onima koji to kao NK Vihor zaslužuju.

vihor2

Sa nekoliko riječi okupljene članove kluba i ostale goste pozdravio je i predsjednik Športske Zajednice Grada Našica Josip Pavlus koji je rekao kako mu je stvarno drago slušati o ovako odličnim rezultatima kakve je mogao čuti na ovoj skupštini NK Vihora.

"Osobno sam ugodno iznenađen što ste učinili u prošloj godini i kako je rekao gradonačelnik Pintarić, uz ove pretpostavke koje su učinjene i zahvale Gradu što je prepoznao sport kao jednu pozitivnu priču na području našeg grada, a u toj pozitivnoj priči je i nogometni klub Vihor iz Jelisavca. Naravno, želim se zahvaliti svim vašim sponzorima, trenerima i simpatizerima jer ste vi ekipa koja koja to itekako zaslužuje i nadam se da će se vaš plan u 2017. ostvariti. Ovo što je u donošenju proračuna u Gradu Našicama učinjeno pruža i nama u Športskoj zajednici jedan veći prostor da prilikom donošenja javnih potreba nagradimo one koji to i zaslužuju svojim radom. Ovaj klub je to svakako dokazao u svom radu pa još jednom svima čestitam i zahvaljujem na dosadašnjem radu." - rekao je Josip Pavlus.

Čestitke na dosadašnjem radu kluba uputio je također i predsjednik Nogometnog središta Našice, a par riječi o klubu rekao je i predsjednik kluba Ivan Komak koji je zahvalio Gradu Našicama, Športskoj zajednici, ali i ostalim udrugama s područja Jelisavca koje nesebično i uporno pomažu kubu.

vihor1

"Osobno rezultat je dobar, ali ja nisam s tim prezadovoljan. Krivi smo si i mi sami s nekim potezima koje smo učinili, s igračima koji su eskivirali, ali posebno nisam zadovoljan sa suđenjem što sam naglasio i prošle godine. Smatram da je NK Vihor jedna od najboljih ekipa i ono što smo doživjeli na terenu nije u redu i to mi ipak teško padne jer ja sport gledam više s humane strane, ali naravno i s one sportske strane jer smatram da je u zdravom tijelu je zdrav duh. Upravo zbog toga nogomet bi trebao biti sport, ali ga neke druge više sile malo kvare i bacaju ljagu na to."- rekao je predsjednik Ivan Komak koji je izrazio želju da ima više jelisavačke djece pa kako treba više baciti pogled na podmladak.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.