reklamavelika2015a

pripreme2

Našice – Međužupanijski ligaš Našk u drugi dio sezone ulazi s ne baš sjajne (jedanaeste) pozicije. Predsjednik kluba Oto Dudjak, pozdravljajući igrače i članove uprave, je istaknuo da nije očekivan plasman u donjem dijelu tablice. Vjeruje da se neće ponoviti prošla natjecateljska sezona u kojoj se Našk morao do zadnjeg kola boriti ne bi li izbjegao ispadanje u niži rang. Zlatna sredina i iznad je naš cilj u nastavku prvenstva – rekao je predsjednik.

Trener Adam Pastva je igrače upoznao s tijekom priprema koje će se provesti na gradskom stadionu i njegovoj okolici, u kojoj ima uvjeta za stjecanje snage neophodne za nastavak prvenstva. Što se tiče igračkog kadra on je ostao gotovo isti. Tu su: Mario Barišić, Dario Bilogrević, Hrvoje Galinec, Tomas Grgačević, Hrvoje Hečimović, Luka Jurić, David Knežević, Anto Kostreš, Tomislav Kraljik, Matej Mađaš, Robert Mikičić, Matko Mikola, Petar Mikšić, Tomislav Paradinović, Hrvoje Piplica, Ivan Purgar, Mateo Slivečko, Tomislav Tomaš. U redove Naška je došao, bolje reći vratio se, Josip Gašparić a prvoj ekipi su priključeni mladi Filip Đanić, Domagoj Koprivčić, Matej Mitrović i Tomislav Rukavina. Da li će nam se (a trebali bi) još tko priključit vidjet ćemo – rekao je trener Pastva.

pripreme1

Do početka prvenstva Našk će odigrati nekoliko oglednih utakmica a prva je s Belišćem (8.2.) u Našicama. Slijedi Munja (11.2.), HNK Đakovo Croatia (12.2.) u Đakovu, Fešk (18.2.) u Našicama i Slavija (25.2.) u Pleternici. Ovisno o vremenskim (ne)prilikama odigrat Našk će odigrati još koju utakmicu.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.