reklamavelika2015a

veterani1

Nakon punih 17 dana završio je 14.Božićni malonogometni turnir u Našicama.

Posljednjeg dana odigrane su finala u sedam dobnih skupina. Gledatelji, koji su se u dvorani Kralja Tomislava okupili u lijepom broju (preko tisuću), mogli su uživati u nogometu punom atraktivnih poteza i pogodaka. Po mnogima turnir je bio jedan od najboljih kako po kvaliteti ekipa, njihovom ponašanju (dvije disciplinske mjere), suđenju i ukupnoj organizaciji. Za očekivati je da će jubilarni petnaesti biti još i bolji.

Seniorski dio finala borbom za treće mjesto otvorili su Kamen Štimac i CB Cavalli. U otvorenoj utakmici s obje strane mlada studentska ekipa CB Cavali je pogocima Zelenike, Karamatića i Mijića nadigrala Kamen Štimac, za koji je počasni pogodak postignuo Kovačić. U finalnoj utakmici između CB Prestige i CB Radić/Osječko očekivao se neizvjestan susret dvije ponajbolje ekipe. Radić/Osječko, pojačano Čavarom (igrao i polufinale) i Dakićem, „očitao“ je pravu lekciju Prestigeu. Šulava, Purgar, Stojanović i Čavar bili su strijelci i zasluženo ponijeli titulu pobjednika.

pobjednici

Za najboljeg strijelca proglašen je Vladimir Torčić (11), najbolji vratar je Marijo Banović dok je Danijel Stojanović, svi iz Radić/Osječko, proglašen najboljim igračem.         

U veteranskoj konkurenciji za treće mjesto igrali su MNK Antitalenti (Volenik) i Lila (Repinc, Fruk). U finalnoj utakmici UDD Sport cafe (Knežević 2, Jukić, Klaban) je bio prejak za Policiju u zajednici (Bodakoš). Najboljim strijelcem proglašen je Franjo Bodakoš s 5 pogodaka, najbolji vratar je Goran Galić (obojica Policija u zajednici) dok je najbolji igrač Saša Klaban iz pobjedničke ekipe UDD Soirt cafe.

Športska odličja i novčane nagrade najboljim ekipama i pojedincima uručili su našički gradonačelnik Krešimir Žagar, predsjednik GV Josip Miletić, dopredsjednik Hrvoje dr. Šimić i Josip Pavlus, predsjednik Športske zajednice Grada Našica. Za istaknuti je kako su se veteranske ekipe, odrekle novčanih nagrada za nabavu neophodnog komunikatora za bolesnu Leonu Kanđera iz Jelisavca. Veteranska ekipa UDD Sport cafe je prikupila dobrovoljni prilog a isto su učinile i neke (Kamen Štimac) od seniorskih ekipa. I od ostalih sudionika nagrađenih se očekuje potpora ovoj humanitarnoj akciji koju Športska zajednica njeguje niz godina i u kojoj i sama financijski pomaže potrebitima.

REZULTATI: U-8 (3.mjesto) NK Željo – NK Našk 2:3(2:2), finale Donji Miholjac – NK Kutjevo 1:2; U-10 (3.mjesto): NK Našk – DŠA Niza 3:2(1:1), finale Nogometna akademija Chajo – Certissa 1:3; U-12 (3.mjesto): NK Kutjevo 2 – ŠN Fešk auto Vukoja 1:2(0:0), finale CB Prestige – NK Kutjevo 1 3:1; U-14 (3.mjesto) CB Prestige – Nogometna akademija Chajo 0:1, finale ŠN Fešk klesarstvo Kljajić – NK Motičina 1:0; U-16 (3.mjesto) CB Prestige – NK Mladost Čačinci 2:0, finale UDD Sport cafe – ŠN Fešk Feraplast 4:1; Veterani Lila – MNK Antitalenti 2:1, UDD Sport cafe – Policija u zajednici 4:1; Seniori Kamen Štimac – CB Cavalli 1:3, CB Prestige – CB Radić/Osječko 0:4.     

Odličan nogomet najmlađih !

mali

Našice – Pedeset jedna ekipa mladih sudjelovala je na Božićnom turniru u Našicama. Nakon razigravanja u skupinama, četvrtfinalu, polufinalu i finalu titulu pobjednika ponijeli su: Kutjevo (U-8), Certissa Đakovo (U-10), CB Prestige (U-12), ŠN Fešk klesarstvo Kljajić (U-14) i UDD Sport cafe (U-16).

U skupini U-8 najbolji strijelac i igrač je Jona Ježić (Donji Miholjac) s 11 pogodaka, vratar je Leon Blatančić (Kutjevo); U-10 najbolji strijelac Karlo Kovačević (Nogometna akademija Chajo) s 12, najbolji vratar Mato Subašić i najbolji igrač Niko Radman (obojica Certissa); U-12 Matej Iličić (NK Kutjevo) s 4 pogotka najbolji je strijelac, Jan Kanđera vratar i Marko Sitar (obojica CB Prestige) najbolji igrač; U-14 najbolji strijelac (12) i igrač je Leo Kaltenbaher (ŠN Fešk klesarstvo Kljajić); U-16 najbolji strijelac je Toni Fruk, najbolji vratar Luka Hvizdak i najbolji igrač Marin Kuzminski (svi UDD Sport cafe). 
 

 

Log in to comment
banner1

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.