bon2017 12

fusbal1
U srijedu, 14.12.2016. godine, u školskoj športskoj dvorani OŠ kralja Tomislava održano je međuopćinsko natjecanje u futsalu za dječake osnovnih škola. Natjecanju je prisustvovalo 6 ekipa koje su razigravale u 2 skupine. U prvoj skupini našle su se ekipe OŠ Hinka Juhna iz Podgorača, OŠ Vladimira Nazora iz Feričanaca te domaćin OŠ kralj Tomislav, dok su u drugoj skupini bile OŠ Brnjika Slovaka iz Jelisavca, OŠ Josipa Jurja Strossmayera iz Đurđenovca te OŠ Dora Pejačević iz Našica.
fusbal2

U prvoj utakmici učenici OŠ Vladimira Nazora odigrali su 1:1 sa ekipom OŠ kralja Tomislava, a boljim izvođenjem udaraca sa šest metara dobila je domaća ekipa. Druga utakmica odigrana je između OŠ Dore Pejačević te OŠ Josipa Jurja Strossmayera te je rezultat bio 0:3. Treća utakmica odigrana je između ekipa OŠ Hinka Junha te OŠ Vladimira nazora, a sam rezultat bio je 0:2. Četvrta utakmica odigrana je između OŠ Brnjika Slovaka te ekipe OŠ Josipa Jurja Strossmayera rezultatom 1:1, a boljim izvođenjem udaraca sa šest metara pobijedila je ekipa OŠ Josipa Jurja Strossmayera. Peta utakmica odigrana je između učenika OŠ Hinka Juhna te učenika OŠ kralja Tomislav rezultatom 0:4 u korist domaćina. Šestu i posljednju utakmicu po skupinama odigrali su učenici OŠ Brnjika Slovaka te učenici OŠ Dore Pejačević rezultatom 2:4.

Finalna utakmica odigrana je između OŠ Josipa Jurja Strossmayera te OŠ kralja Tomislav, a krajnji rezultat je pobjeda OŠ kralj Tomislav rezultatom 3:1. Utakmica za 3. i 4. mjesto odigrana je između OŠ Vladimira Nazora te OŠ Dore Pejačević u kojoj su slavili učenici iz Feričanaca rezultatom 3:0.

Konačni poredak:


1. OŠ kralj Tomislav – Našice
2. OŠ Josipa Jurja Strossmayera - Đurđenovac
3. OŠ Vladimira Nazora - Feričanci
4. OŠ Dora Pejačević – Našice
5. OŠ Brnjika Slovaka – Jelisavac
6. OŠ Hinka Juhna – Podgorač


Ekipi OŠ kralj Tomislav i mentoru želimo puno uspjeha na sljedećoj, odnosno županijskoj razini natjecanja.

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.