bon2017 12

nogomet1

Našice – Gradski stadion. Gledatelja 200.

Glavni sudac Stjepan Barišić(Osijek).

Pomoćni suci Željko Lipar(Đakovo), Robert Batorek(Osijek).

Delegat Damir Ivanović(Slavonski Brod). Strijelci: 1:0 – Knežević(61).

Opomenuti igrači: Mađaš(Našk), Stuparić, Tomac (Vihor).

nogomet3

Našk: Mikšić, Bilogrević, Barišić, Hečimović, H.Galinec, Slivečko(od 70.Tomaš), Purgar, Mađaš, Grgačević, Mikola(od 85.Kostreš), Knežević(od 90.Koprivčić).

Trener nema.

Vihor: Knežević, Tomac, Šulava, Bernić, De.Čosić, Potolovec, Da.Ćosić(od 46.Stranatić), Stuparić, Jović(od 46.Pavličić), Kubala(od 80.Komak), Pinter.

Trener nema.

Igrač utakmice: David Knežević(Našk).

nogomet2

Lokalni derbi Naška i Vihora završio je pobjedom Našičana. Pogledom na ljestvicu Jelisavčani su bili „pritajeni“ favoriti, no to nisu pokazali. Za devedeset minuta nisu stvorili pravu prigodu. Obrana Naška, na čelu s mladim vratarom Mikšićem (prvi Piplica spriječen zbog smrtnog slučaja u obitelji), djelovala je veoma sigurno. S druge strane Mikola i Knežević su bili permanentna opasnost po vrata Vihora.

Prvo poluvrijeme proteklo je u „ispitivanju snaga“. Nogometaši Naška su pokazivali više želje ne bi li došli do vodstva. Glavna se „borba“ vodila na sredinu gdje su Našičani bili za nijansu bolji.  

nogomet4

Drugo poluvrijeme Vihor u igru uvodi iskusne, bivše prvoligaške igrače, Stranatića i Pavličića ali to i nije donijelo prevagu na terenu. Dapače promjene su se dogodile kod Naška koji se razigrao i u potpunosti preuzeo inicijativu. Za vodstvo im je trebalo petnaest minuta. Slivečko, koji je, na ovoj i prethodnoj utakmici u Županji, prebačen u vezni red gurnuo je loptu u prazan prostor za mladog Kneževića. Ovaj u „maniri“ rasnog strijelca loptu oštro šalje u mrežu nemoćnog prezimenjaka. Pogodak je dao krila Našičanima, nisu se povukli nego nastavili napadati. Sve je mogao riješiti Mikola koji se našao „oči u oči“ s vratarom Vihora. Tomaš mu je lijepo dodao loptu ali ju je ovaj poslao pokraj desne stative. Mogao je što je htio, jedna od najboljih solucija bila je odlaganje prema slobodnom Tomašu koji bi je sigurno pospremio u mrežu. Sedam minuta prije kraja propust Mikole se Našku mogao osvetiti. Vihor je u jednom od rijetkih napada ubacio loptu u kazneni prostor gdje su u kontaktu bili Mađaš i Bernić. Igrači Vihora tražili su kazneni udarac no sudac je procijenio da to (Mađaš je loptom pogodio Bernića u prsa) nije za najstrožu kaznu, odnosno da prekršaj nije postojao. Do kraja susreta Našk mirno utakmicu privodi kraju, izuzetnom borbenošću njegovih igrača ostvaruje zasluženu pobjedu i tri boda za mirniji nastavak proljetnog dijela prvenstva. Vihor ostaje dužnikom njihovih gledatelja koji su i ovog puta pohodili gradski stadion. Ovo im je bila jedna od rijetko slabih utakmica. Usprkos toga završili su na odličnom trećem mjestu dok je Našk jedanaesti. Zanimljivost ovog susreta je činjenica da je deset, od osamnaest igrača Vihora, nekada igralo u Našku.

nogomet5

nogomet6

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.