bon2017 12

nogomet1

Jelisavac – Igralište Korea. Gledatelja 200.

Glavni sudac Davor Petrović(Osijek). Pomoćni suci Vlatko Lončar, Domagoj Gradištanac(Osijek).

Delegat Ivan Žgela(Stari Mikanovci). Strijelci: 0:1 – Marošević(50), 0:2 – Kovačević(54) k.u.,, 0:3 – Marošević(61).

Opomenuti igrači Šoštarić, Potolovec(Vihor), Bešlić, Pintarić, Galić(Zrinski).

nogomet2

Vihor: Knežević, Dervić(od 55.Stranatić), Bernić, De.Ćosić, Pinter, Da.Ćosić(od 55.Stuparić), Tomac, Kubala, Šoštarić, Potolovec, Jović(od 55 Pavličić).

Trener nema.

Zrinski: Pintarić, Mihaljević, Fehir, Marošević(od 64.K.Galić), Bešlić, Bagarić, Kovačević(od 90.Saborčić), Lukačević, Ivić(od 80.Lučić), Živković(od 75.M.Galić), Bujdo.

Trener Damir Lelas.

nogomet3

Igrač utakmice: Željko Marošević(Zrinski).

Nogometaši Vihora su neočekivano doživjeli poraz od Zrinskog iz Jurjevca. Bila je to utakmica koju Jelisavčani trebaju što prije zaboraviti. Jednostavno rečeno „malo toga im je polazilo za nogom“. Prvo poluvrijeme još kako/tako. Obostrano bez pravih prigoda, s tim da je Zrinski imao inicijativu i veći posjed lopte.

nogomet4

Jedanaest minuta drugog dijela trebalo je Zrinskog za tri pogotka. Prvo je Marošević, loptu ubačenu s lijeve strane, iz neposredne blizine šutirao kraj nemoćnog Kneževića. Četiri minute kasnije „upitni“ kazneni udarac za Zrinski. Šoštarić je bio uz igrača Zrinskog i obojica su se našli na tlu. Sudac Petrović je pokazao na bijelu točku. Kovačević je bio siguran i „podebljao“ vodstvo. Nakon toga Vihor u igru uvodi iskusne Pavličića, Stranatića i Stuparića, pitanje je zašto to nije ranije učinjeno. Njihovu inicijativu je prekinuo drugi pogodak ponajboljeg igrača Maroševića. Ubačenu loptu s lijeve strane glavom je sproveo u mreži. Vihor je mogao postići počasni pogodak ali je Stranatićev šut s bijele točke Pintarić obranio. Tome je prethodilo rušenje Pintera, za što je „zaradio“ samo opomenu. Po mnogima to je, s obzirom da je bio zadnji igrač, trebao biti crveni. Nezadovoljan rezultatom, kojem su kako je rekao „kumovali“ suci, rezultiralo je neopozivom ostavkom predsjednika Ivana Komaka. Pomalo nejasna odluka s obzirom da je Vihor na visokom trećem mjestu. 

nogomet5

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.