bon2017 12

nogomet4

Gradski stadion. Gledatelja 50.

Glavni sudac Krešimir Vidačić(Osijek). Robert Batorek(Osijek), Anto Dujak(Slavonski Brod). Delegat Igor Rugle(Slavonski Brod). Strijelci: 1:0 – Mikola(14), 1:1 – Spasić(27), 1:2 – Kosić(41). Opomenuti igrači Galinec, Mađaš, Mikola (Našk), Ivanković(Vuteks Sloga).

Našk: Piplica, Bilogrević, Purgar, Barišić, Tomaš(od 79.Kraljik), Grgačević, Galinec, Mađaš(od 68.Kostreš), Slivečko, Mikola, Hečimović.

Trener nema.

nogomet1

Vuteks Sloga: Maslov, Ivanković, Bokan, Sušić, Spasić, Derajić, Anojčić, Bijelović, Kosić(od 76.Medaković), Križanović, Jurišić(od 59.Carević).

Trener nema.

Igrač utakmice: Mladen Križanović (Vuteks Sloga).

nogomet2

Nogometaši Naška izgubili su još jednu utakmicu na svom terenu te se još više „učvrstili“ na samom dnu MŽL-e Slavonije i Baranje. Utakmica je odigrana na izuzetno teškom terenu, natopljenom vodom, koji je više pomagao gostujućoj ekipi koja se tijekom susreta vrlo dobro branila. A početak je za Našičane otvoren na najbolji mogući način. U četrnaestoj minuti Mikola se našao sam pred Maslovom i loptu pospremio u njegovu mrežu. I kada se očekivalo da bi terenska premoć mogla donijeti drugi pogodak Vuteks je poravnao preko Spasića. Iskoristio je grešku i zbunjenost našičke obrane te poravnao. Pet minuta prije kraja, u jeku napada Naška, pomoćni sudac signalizira nepostojeći prekršaj. Ubačenu loptu Kosić, opkoljen s nekoliko našičkih igrača, šalje u mrežu. Za istaknuti je kako je sudac, poslije vodećeg pogotka Naška, „propustio“ (ili nije vidio) pokazati na bijelu točku nakon očiglednog igranja rukom igrača Sloge u kaznenom prostoru.

nogomet3

Gotovo cijelo drugo poluvrijeme bila je prava „opsada“ u šesnaest metara Sloge. Što se sve događalo teško je za opisati. Nažalost, po Našk, svaki puta bi se „ukazao“ iskusni Križanović, vrlo dobri vratar Maslov ili bi stativa spriječila poravnanje, Kažemo li da je Našk imao preko dvadeset udaraca iz kuta možda je i malo. Našičani su i s nekoliko metara promašivali ono što se ne bi smjelo. U jeku njihovih napada Vuteks je mogao doći do trećeg pogotka. Nije im uspjelo ali su znalački iskoristili ponuđene pogreške. Našičanima se ne može prigovoriti na borbenosti i zalaganju. To je nedovoljno, neiskorištene prigode se „plaća“ skupo. To im se drugi puta kod kuće dogodilo.  

 

Povezani pojmovi:

Log in to comment
banner1
docek3

gelo1

banner22015

banner310 2581a

reklama310x258 1

Najnovije galerije

 sib c  fightsite c     logo-Jooble1 

Vidljivost

www.nasice.com | ISSN: 1848-7599 | © 2015 Hall j.d.o.o. | Sva prava pridržana.